12 Jun 2016

GK questions Asked in the UIIC AO Exam Held on 12th June (Afternoon Shift)

GK questions Asked in the UIIC AO Exam Held on 12th June (Morning Shift)
GK questions Asked in the UIIC AO Exam Held on 12th June (Afternoon Shift):
Dear Readers, many of our readers have given the UIIC AO Exam today in the morning shift, and they have shared the list of GK Questions asked in the examination, we have provided them here with answers, make use of it.


1). What is the rate of Interest in crop Insurance Scheme?
Answer: low as 2% for Kharif crop and 1.5% for Rabi crop
2). Who is the winner of Italian Open Tennis in women’s Single?
Answer: Serena Williams
3). Which Cab has recently partner with SBI?
Answer: Uber Cab
4). When will the BASEL norms to be implemented in India?
Answer: 31st March 2019
5). What the venue of next Asian Game 2018?
Answer: Jakarta, Indonesia
6). Where the Shatrujeet Exercise was concluded?
Answer: Rajasthan
7). Who is the youngest player to reach 10000 runs in test cricket?
Answer: Alastair Cook
8). Indrdhanush launched by arun jaitely which is related to ?
Answer: Public Banks
9). Which bank is the startup InCube first public sector bank?
Answer: SBI
10). Who got Best actress award in 63rd National Film Award?
Answer: Kangana Ranault
11). Who is the Sri Lanka PM?
Answer: Ranil Wickremesinghe
12). Which Indian bank get 100% approval to start a branch in Myanmar?
Answer: SBI
13). Which movie got best film in 88th academy Award?
Answer: Spot light
14). What is the maximum education loan amount in india?
Answer: 10 lakhs



0 comments:

Post a Comment

 

Receive all updates via Email

Subscribe via Email
" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:300px; height:70px;" allowtransparency="true">