14 Jun 2016

SBI Clerk 2016-Practice English Questions (Sentence Improvement)

SBI Clerk Prelims 2016- Practice English Questions (Reading Comprehension)
SBI Clerk 2016- Practice English Questions (Sentence ImprovementSet-62:
Dear Readers, Important Practice English Questions for Upcoming SBI Exam 2016 was given here. Aspirants those who are preparing for the examination can use this.


1).The number of credit card holders have been increasing by leaps and bounds
a)   Have increased
b)   Has been increasing
c)   Are increasing
d)   Are increased
e)   No correction required
2).The difference could resolve through negotiations
a)   Should resolve
b)   Should have resolved
c)   Could be resolved
d)   Could have resolved
e)   No correction required
3).People do not like others to encroach on  their freedom.
a)   Others for encroachment on
b)   Others encroaching at
c)   Other to be encroached by
d)   Anybody to be encroached upon
e)   No correction required
4).The construction work was in full swing
a)   In fully swinging
b)   Fully swinging
c)   Swinging in full
d)   At full swinging
e)   No correction required
5).Is it mandatory  to submit all the document along with the application?
a)   Is it mandotorily
b)   Was it mandatorily
c)   Had it mandatory
d)   Were it mandatory
e)   No correction required
6).What does it matter most is what you talk to other rather than how you do so.
a)   What matters
b)   What matters it
c)   How does it matter
d)   What it matters
e)   No correction required
7).The Governor has a good collection of paintings adoring the walls of the Raj Bhavan
a)   Painting adoring the wall
b)   Painting adoring the walls
c)   Painting sticking the walls
d)   Paintings adorning the walls
e)   No correction required
8).The argument against privatization stems from a fear that the national assets were being handed to private sector
a)   Assets are being handed over to
b)   Assets is being handled by
c)   Assets have been handed over to
d)   Assets are being handled into
e)   No correction required
9).The principals and teachers at the selected English Medium schools were contacted.
a)   Of the selected English Medium
b)   At the select English Medium
c)   Upon the selected English Medium
d)   Of the selection English Medium
e)   No correction required
10).Fast food can be dangerous as they deprive the body of essential nutrients
a)   The body at essential
b)   The body for essential
c)   The body from essential
d)   The bodies onto essential
e)   No correction required

Answers:                    
1). b) 2). c) 3). e) 4). e) 5). e) 6). a) 7). d) 8). a) 9). b) 10). e)


 
   

For More Practice English Questions- Click Here

0 comments:

Post a Comment

 

Receive all updates via Email

Subscribe via Email
" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:300px; height:70px;" allowtransparency="true">