31 Jul 2016

GK questions Asked in the SBI PO Mains Exam Held on 31st July 2016

GK questions Asked in the SBI PO Mains Exam Held on 31st July 2016:
Dear Readers, many of our readers have shared SBI PO Exam's GK Questions asked in the examination, we have provided them here with answers, make use of it.


1). NOTA Venue 2016?
Answer: Hilton Metropole Brighton – UK

2). SBI Facebook, Twitter Scheme Name?
Answer: SBI Mingle

3). Where is Talcher thermal power plant?
Answer: Odisha    

4). Maputo Capital of which Country?
Answer: Mozambique

5). World Bank Classified India as _____?
Answer: Lower-middle income

6). Chennai Headquarters Banks ?
Answers: Indian Bank , Indian Overseas Bank

7). Where is Rani Jhansi Marine National Park?

Answer: Andaman and Nicobar Islands


8). Who is the first indian women has reached the mount Everest?
Answer: Bachendri Pal

9). Which type of bank is FinoPalTech ?
Answer: Payment Bank

10). NACH was launched by _______?
Answer: National Payments Corporation of India (NPCI)

11). Ease of Doing Business index created by____?
Answer: World Bank Group

12). Who is the MD of Bandhan Bank?
Answer: Chandra Shekhar Ghosh

13). Which is crossed the Lakhwar dam?
Answer: Yamuna

14). Which is the top destination state for FDI 2015?
Answer: Gujarat


15).  Bharatiya Mahila Bank ties up with ____?

Answer: CavinKare


0 comments:

Post a Comment

 

Receive all updates via Email

Subscribe via Email
" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:300px; height:70px;" allowtransparency="true">