17 Jul 2016

Important Static GK Bits (Banks-HQ & Taglines) for SBI / IBPS PO Exams 2016

Important Static GK Bits for (Stock Exchanges) SBI / IBPS PO Exams 2016
Important Static GK Bits for (Banks, HQ, Taglines) SBI / IBPS PO Exams 2016 Set -9:
Dear Readers, Now a days in bank exams, more number of questions were asked from Static General GK, so everyone has started focusing more on it. To help you in this part here we have given the list of important Static GK Bits. Candidates those who are preparing for the exams can make use of it.

1). What is the tagline of Bank of Baroda?

a) India’s International Bank

b) Trusted family Bank

c) Where India Banks
d) A Passion to perform
e) None of these


2). Where the HSBC Bank headquartered?
a) Germany
b) Singapore
c) USA
d) London
e) None of these


3). What is the tagline of BNP Paribas Bank?
a) Making more possible
b) Higher Standards
c) The Bank for the changing world
d) The City never sleeps
e) None of these


4). Deutsche Bank is headquartered at
a) Germany
b) Poland
c) Netherlands
d) Austria
e) None of these


5). “A Premier Public Sector Bank” is the tagline of which among the following banks?
a) Bank of India
b) Cooperation Bank
c) Dena Bank
d) Karur Vyasya Bank
e) None of these



6). Indian Overseas Bank is headquartered at
a) Chennai
b) Hyderabad
c) Bangalore
d) Mumbai
e) None of these


7). “Where service is a way of life” is the tagline of which Bank?
a) Lakshmi Vilas Bank
b) Punjab and Sind Bank
c) Oriental Bank of Commerce
d) South Indian Bank
e) None of these


8). What is the tagline of State Bank of Bikaner and Jaipur?
a) The Bank with a vision
b) With you all the way
c) Pure Banking Nothing Else
d) The Nation’s banks on us
e) None of these


9). Standard Chartered Bank is headquartered at
a) Germany
b) Finland
c) USA
d) London
e) None of these


10). “Experience our Expertise” is the tagline of which bank?
a) Yes Bank
b) UCO Bank
c) Union Bank of India
d) Vijaya Bank
e) None of these


Answer:
1)a   2)d   3)c   4)a   5)b   6)a   7)c   8)a   9)d   10)a

 

 



For More SBI Clerk 2016 Static GK Bits-Click Here  

0 comments:

Post a Comment

 

Receive all updates via Email

Subscribe via Email
" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:300px; height:70px;" allowtransparency="true">