20 Jul 2016

Important Static GK Bits (Sports) for SBI / IBPS PO Exams 2016

Important Static GK Bits for (Stock Exchanges) SBI / IBPS PO Exams 2016
Important Static GK Bits for (Sports) SBI / IBPS PO Exams 2016 Set -12:
Dear Readers, Now a days in bank exams, more number of questions were asked from Static General GK, so everyone has started focusing more on it. To help you in this part here we have given the list of important Static GK Bits. Candidates those who are preparing for the exams can make use of it.

1). What is the National Sport of USA?
a) Rugby
b) Football
c) Base Ball
d) Chess
e) None of these


2). Hockey is the National game of which among the following countries?
a) India
b) Pakistan
c) China
d) Only a and b
e) All a, b and c


3). Cricket is the national game of which among the following countries?
a) New Zeland
b) Australia
c) England
d) Only a and c
e) Only b and c


4). Nehru (Chepak) Cricket stadium is located in which among the following cities of India?
a) Bangalore
b) Chennai
c) Mumbai
d) Pune
e) None of these


5). Forest Hill is a Tennis stadium located in which among the following countries?
a) USA
b) Russia
c) Brazil
d) Netherlands
e) Germany



6). Black Health a Rugby Football stadium located in which country?
a) France
b) London
c) Italy
d) Greece
e) None of these


7). Basalat Jha Trophy is related to which sport?
a) Polo
b) Golf
c) Yatching
d) Bridge
e) None of these


8). Limca Trophy is associated with which sport/game?
a) Cricket
b) Net ball
c) Chess
d) Shooting
e) None of these


9). Which among the following cup is not related to Golf?
a) Canada Cup,
b) Eisenhower Trophy
c) Muthiah Gold Cup
d) Nomura Trophy
e) None of these


10). How many players do play in Croquet game?
a) 12 or 13
b) 13 or 15
c) 11 or 13
d) 12 or 14
e) 3 and 6


1)c   2)d   3)e   4)b   5)a   6)b   7)d   8)c    9)e   10)e

 


 




For More SBI Clerk 2016 Static GK Bits-Click Here  

0 comments:

Post a Comment

 

Receive all updates via Email

Subscribe via Email
" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:300px; height:70px;" allowtransparency="true">