25 Sep 2016

GK questions Asked in the BOB Manipal School of Banking PO Exam Held on 25th Sep 2016 (Slot 2)

GK questions Asked in the BOB Manipal School of Banking PO Exam Held on 25th Sep 2016 (Slot 2):
Dear Readers, many of our readers have shared BOB PO Exam's GK Questions asked in the examination, we have provided them here with answers, make use of it.



1). What is the Headquarter of New Development Bank ?
Answer- Sanghai, China

2). Who is the UEFA footballer of the year?
Answer- Cristiano Ronaldo

3). The App newly launched by SBI?
Answer: Mingle app

4). What is the Headquarter of AIIB?
Answer- Beijing, China

5). who is the winner of women singles in Wimbledon 2016
Answer - Serena Williams

6). Which Indian athletes got silver in Rio Olympics?
Answer - PV Sindhu

7). Which Country got highest medal of Rio Olympics 2016?
Answer - USA

8). What is the purpose of RBI Sachet scheme?
Answer:  To check illegal money collection

9). Hanif Mohammad, who died recently had played for?
Answer - Pakistan

10). Which Indian wrestler  was honored by the Uttar Pradesh government ?
Answer- Sakshi Malik

11). Where is the Headquarter of Islamic Bank?
Answer: Jeddah, Saudi Arabia

12). Amitabh Kant Committee is related to which field?
 Answer:  E-commerce

13). Where is the Headquarters of FICCI?
Answer: New Delhi

14). What is the Current Repo Rate?
Answer: 6.50%

15). Who is the Indian sponsor of Rio Olympic?

Answer: Amul

0 comments:

Post a Comment

 

Receive all updates via Email

Subscribe via Email
" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:300px; height:70px;" allowtransparency="true">