25 Sep 2016

GK questions Asked in the BOB Manipal School of Banking PO Exam Held on 25th Sep 2016 (Slot 1)

GK questions Asked in the BOB Manipal School of Banking PO Exam Held on 25th Sep 2016 (Slot 1):
Dear Readers, many of our readers have shared BOB PO Exam's GK Questions asked in the examination, we have provided them here with answers, make use of it.


1). What is the Current CRR Rate
Answer: 4%

2). Who is the Head of New Development Bank ?
Answer: K V Kamath

3). How many banks included in UPI?
Answer: 29

4). Who won the Rio Olympics Bronze medal in freestyle wrestling?
Answer: Sakshi Malik

5). Who is the Governor of Meghalaya?
Answer: V. Shanmuganathan

6). Who is the winner of Monaco Grand Pix?
Answer:  Lewis Hamilton

7). Which state has approved the GST at First?
Answer: Assam

8). What is the World Humanitarian day?

Answer: 19th August


9). In Which City Saudi Arabia Bank has opened branch ?
Answer: Ahmedabad


10). Who is the Minister of HRD?
Answer: Prakash Javadekar


11). What is the name of App launched by SBI for Social Banking?
Answer: Mingle App


12). Where is the KAWAL Tiger Reserve ?
Answer: Jannaram, Telangana


13). How many Indian companies are Placed in Forbes list?
Answer: 3 Companies


0 comments:

Post a Comment

 

Receive all updates via Email

Subscribe via Email
" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:300px; height:70px;" allowtransparency="true">