13 Nov 2016

Simplification asked in IBPS RRB Office Assistant (Multipurpose) Prelims Exam Held on 12th Nov 2016 - Memory Based

Simplification asked in IBPS RRB Office Assistant Prelims Exam  Held on 12th Nov Oct 2016 - Memory Based 
Dear Readers, IBPS RRB Office Assistant (Multipurpose) Prelims Exam 12th Nov 2016  has finished, here we have given Memory based Simplification questions. Candidates those who are all going to write the examination can check this pattern and make use it.


1). 1120-480 = ?÷3
Answer:  1920

2). 4/9 X 3/8 X ? = 48
Answer:  288

3). 30% of ?÷5=270
Answer:  4500

4). (0.08X2.5+1.2)/7 = ?
Answer:  0.2

5). (121)1/2 +(324)1/2 +? = 34
Answer:  5

6). 143.16+724.12-?= 400
Answer:  467.28

7). 16X 14X5+?= 1200
Answer:  80

8). (2  1/3 + 4  1/6 )X 12 = ?
Answer:  78

9). 5 X 4 + 1/2  X ?= 24
Answer:  8

10). 3  5/8 + 4  3/4 +? = 10
Answer:  1  5/8

11). 80% of 45 + ? = 80
Answer:  44

12). 6250+1180-1620=?
Answer:  5810




For Free Online Test on IBPS RRB Office Assistant Pre-Exam Based on Pattern 
Visit: mock.ibpsguide.in (4 sets added newly)


 


 

0 comments:

Post a Comment

 

Receive all updates via Email

Subscribe via Email
" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:300px; height:70px;" allowtransparency="true">