GK questions Asked in the BOB Manipal School of Banking PO Exam Held on 25th Sep 2016 (Slot 2)

    GK questions Asked in the BOB Manipal School of Banking PO Exam Held on 25th Sep 2016 (Slot 2):

    Dear Readers, many of our readers have shared BOB PO Exam’s GK Questions asked in the examination, we have provided them here with answers, make use of it.



    1). What is the Headquarter of New Development Bank ?
    Answer- Sanghai, China
    2). Who is the UEFA footballer of the year?
    Answer- Cristiano Ronaldo
    3). The App newly launched by SBI?
    Answer: Mingle app
    4). What is the Headquarter of AIIB?
    Answer- Beijing, China
    5). who is the winner of women singles in Wimbledon 2016
    Answer – Serena Williams
    6). Which Indian athletes got silver in Rio Olympics?
    Answer – PV Sindhu
    7). Which Country got highest medal of Rio Olympics 2016?
    Answer – USA
    8). What is the purpose of RBI Sachet scheme?
    Answer: To check illegal money collection
    9). Hanif Mohammad, who died recently had played for?
    Answer – Pakistan
    10). Which Indian wrestler was honored by the Uttar Pradesh government ?
    Answer- Sakshi Malik
    11). Where is the Headquarter of Islamic Bank?
    Answer: Jeddah, Saudi Arabia
    12). Amitabh Kant Committee is related to which field?
     Answer: E-commerce
    13). Where is the Headquarters of FICCI?
    Answer: New Delhi
    14). What is the Current Repo Rate?

    Answer: 6.50%


    15).Who is the Indian sponsor of Rio Olympic?

    Answer: Amul