Important Banking Awareness Quizzes (Topic Wise) for Upcoming IBPS Exams 2017

Important Banking Awareness Quizzes (Topic Wise) for Upcoming IBPS Exams 2017:
Dear Readers, Here we have provided the Important Banking Awareness Quizzes based on particular topic, which will help to understand and prepare in a better way. Candidates those who are preparing for upcoming IBPS Exams 2017 can make use of it.

Important Questions Based Headquarters of Foreign Banks


 

00:00:00


1). Where is the headquarters of Mir Business Bank C.J.S.C located?

Russia
Netherland
UK
Germany
Japan

1).
Answer: A

2). Where is the headquarters of ABN AMRO Bank located?

USA
Netherland
UK
Germany
Japan
2).
Answer: B

3). Where is the headquarters of Berclays Bank located?

USA
Netherland
Germany
Japan
UK
3).
Answer: E


4). Where is the headquarters of BNP Paribas Bank located?

California
New York
Moscow
France
London
4).
Answer: D


5). Where is the headquarters of Citi Bank located?

China
UAE
USA
UK
Scotland
5).
Answer: C


6). Where is the headquarters of Credit Agricole Corporate& Investment Bank located?

California
New York
Moscow
France
London
6).
Answer: D


7). Where is the headquarters of Credit Suisse A.G located?

Singapore
Switzerland
South Africa
South Korea
Scotland
7).
Answer:B


8). Where is the headquarters of DBS Bank located?

Singapore
Switzerland
South Africa
South Korea
Scotland
8).
Answer: A

9). Where is the headquarters of Deustsche Bank located?

Taiwan
France
Greece
Germany
London
9).
Answer: D

10). Where is the headquarters of Doha Bank located?

Greece
Qatar
Kuwait
Taiwan
Hong Kong
10).
Answer: B

11). Where is the headquarters of HSBC Ltd located?

Greece
Abu Dhabi
Kuwait
Taiwan
Hong Kong
11).
Answer: E

12). Where is the headquarters of First Rand Bank Ltd located?

Singapore
Switzerland
South Africa
South Korea
Scotland
12).
Answer: C

13). Where is the headquarters of J.P. Morgan Chase Bank N.A located?

USA
UK
Russia
Japan
Thailand
13).
Answer: A

14). Where is the headquarters of Mashreq Bank PSC located?

USA
UK
UAE
Russia
Israel
14).
Answer: C

15). Where is the headquarters of Mizuho Bank Ltd. Located?

USA
UK
China
South Korea
Japan
15).
Answer: E