Aptitude Questions (Number Series) for AAO and Upcoming Exams 2016

Aptitude Questions (Inequality) for AAO and Upcoming Exams 2016
Aptitude Questions (Number Series) for AAO and Upcoming Exams 2016 Set-61:
Dear Readers, Important Practice Aptitude Questions for Upcoming AAO Exams was given here with Solutions. Aspirants those who are preparing for the examination can use this.


1).3, 6 18, 72, ?
a)  144
b)  216
c)  288
d)  360
e)  152
2).24, 60, 120, ?, 110
a)  300
b)  336
c)  420
d)  525
e)  250
3).5, 16, 51, 158, ?
a)  1452
b)  483
c)  481
d)  1454
e)  1500
4).4, ?, 144, 400, 900, 1764
a)  25
b)  36
c)  49
d)  100
e)  120
5).8, 3, 11, 14, 25
a)  50
b)  39
c)  29
d)  11
e)  12
 6). 980, 392, 156.8, ?, 25.088, 10.0352
a)  66.04
b)  61.28
c)  63.72
d)  64.85
e)  None of these
7).77, 59, 55, 35, 25, ?
a)  24
b)  28
c)  20
d)  27
e)  29
8).99, 82, 18, 11, ?
a)  5
b)  10
c)  2
d)  9
e)  8
9).17, 36, 74, 150, ?, 606
a)  250
b)  303
c)  300
d)  302
e)  305
10).51975, 9450, 2100, 600, 240, 160, ?
a)  80
b)  120
c)  320
d)  240
e)  None of these
Answers:
1).d)   2).b)   3).c)   4).b)   5).b)   6).e)   7).c)   8).a)   9).d)   10).c)  


 For More Aptitude Practice Questions- Click Here
Online Mock Tests 2019: