Current Affairs and GK question Updates | 14th Sep 2014

    Current Affairs and GK question Updates | 14th Sep 2014:
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for competitive exams can use these questions.
    1).Which Hollywood actor had visited Chennai recently?
    a)   Sylvester Stallone
    b)   Christopher Lee
    c)   Arnold Schwarzenegger
    d)   Steve Martin

    2).Where does the Animal Conference 2014 was held?
    a)   Delhi
    b)   West Bengal
    c)   Jaipur
    d)   Maharashtra

    3).International Conference on Iraq was hosted by which of the following countries?
    a)   France
    b)   USA
    c)   UK
    d)   Australia

    4).How many kilometer roads do the government decided to construct per day?
    a)   25 km
    b)   30 km
    c)   15 km
    d)   36 km

    5).What is the name of the Hurricane that recently hit Western Mexico?
    a)   Rubin
    b)   Mexi
    c)   Sandy
    d)   Odile

    6).Who was the chairman of Swachh Bharat Campaign?
    a)   Deepak Razdan
    b)   Anant Mashelkar
    c)   Nitin Seth
    d)   Anand Arare

    7).Doordarshan was started on?
    a)   15th September 1957
    b)   15th September 1958
    c)   15th September 1959
    d)   15th September 1960

    8).With which country does India has signed 7 pacts included oil exploration in South China Sea?
    a)   South Africa
    b)   Japan
    c)   China
    d)   Vietnam

    9).Global Agro Meet 2014 was hosting at which of the following state?
    a)   Karnataka
    b)   Kerala
    c)   Gujarat
    d)   Tamilnadu

    10).Dem chok area was located at?
    a)   Ladakh Region
    b)   Luck now Region
    c)   Himachal Pradesh Region
    d)   Koorg Region

    Answers:
    1). c)   2). c)   3). a)   4). b)   5). d)   6). b)   7). c)   8). d)   9). b)   10). a)

    Online Mock Tests 2019: