Current Affairs and GK question Updates-19th Sep 2014 | IBPS Exam Preparation

    Current Affairs and GK question Updates-19th Sep 2014 | IBPS Exam Preparation:
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for competitive exams can use these questions.

    1).Time Magazine has recently name Alok shetty as the ‘Young Leader of Tomorrow’ and he was related to?
    a)   Business
    b)   Technology
    c)   E-Commerce
    d)   Architect

    2).______ has decided to share all the bank information including tax authorities on an annual basis?
    a)   G-20
    b)   G-77
    c)   G-7
    d)   G-8

    3).Who has been appointed as the UN Messenger of Peace?
    a)   Sachin Tendulkar
    b)   Kate Winslet
    c)   Leonardo DiCaprio
    d)   Mathew Perry

    4).India was planning to implement a Coordinated Border Management plan with?
    a)   Sri Lanka
    b)   Bangladesh
    c)   Pakistan
    d)   China

    5).Who is Frank-Walter Steinmeier?
    a)   Vice Chancellor of Germany
    b)   Home Minister of Germany
    c)   Foreign Minister of Germany
    d)   Foreign Minister of Austria

    6).John Key, New Zealand PM has won third term in office and he was from?
    a)   Democratic Party
    b)   Republic Party
    c)   Labor Party
    d)   National Party

    7).160 Mine Resistant Ambush Protected vehicles were approved for sale by USA to?
    a)   Ukraine
    b)   Sri Lanka
    c)   Pakistan
    d)   Iraq

    8).First gold medal winner for India in Asian Games 2014, Jitu Rai was related to which sports?
    a)   Wrestling
    b)   Squash
    c)   Boxing
    d)   Shooting

    9).P. Chidambaran, former finance Minister will be probed in?
    a)   Aircel Maxis
    b)   Coal Scam
    c)   2G Spectrum
    d)   Chopper Scam

    10).Asian Games 2014 was the _____ edition?
    a)   16th
    b)   17th
    c)   18th
    d)   19th

    Answers:                                 
    1). d)   2). a)   3). c)   4). b)   5). c)   6). d)   7). c)   8). d)   9). a)   10). b)



    Online Mock Tests 2019: