Current Affairs and GK question Updates-21th Sep 2014 | IBPS Exam Preparation

    Current Affairs and GK question Updates-21th Sep 2014 | IBPS Exam Preparation:
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for competitive exams can use these questions.

    1).Which bank has been found of backing terrorism by a US jury?
    a)   Bank of Saudi Arabia
    b)   Bank of Syria
    c)   Bank of Pakistan
    d)   Arab Bank

    2).Which of the following project comes under Indus Water Treaty?
    a)   Ganga Water Project
    b)   Miyar Hydro Power Project
    c)   Bhakra Power Project
    d)   Kalagarh Water Project

    3).Himalayan Day is observed on?
    a)   Sept. 8
    b)   Sept. 9
    c)   Sept. 10
    d)   Sept. 11

    4).Alibaba is an e-commerce company which belongs to?
    a)   USA
    b)   China
    c)   Israel
    d)   India

    5).Who is the new President of Afghanistan?
    a)   Abdullah Abdullah
    b)   Ahmad Yousuf
    c)   Mod. Yousuf Abdullah
    d)   Ashraf Ghani Ahmadzai

    6).Recently the Indian Company BookPad has acquired by?
    a)   Apple
    b)   Face Book
    c)   Yahoo
    d)   Google

    7).Who is the new PM of Fiji?
    a)   Voreqe Bainimarama
    b)   Kennerth Roza
    c)   Keith Skinner
    d)   Epeli Nailatikau

    8).Augusta Westland is related to?
    a)   Jets Scam
    b)   Gun Scam
    c)   VVIP Car Scam
    d)   VVIP Chopper Deal

    9).Who is the author of the book”Pahla Sampadikiya”?
    a)   Yatendtra Dixit
    b)   Vijaydutt Shreedhar
    c)   Arun Deshmani
    d)   Akshit Yadav

    10).What is the average employment size per enterprise in Delhi as per economic census 2013?
    a)   3.34
    b)   3.52
    c)   2.8
    d)   4.7

    Answers:                                 
    1). d)   2). b)   3). b)   4). b)   5). d)   6). c)   7). a)   8). d)   9). b)   10). a)



    Online Mock Tests 2019: