Current Affairs and GK question Updates | 23rd Aug 2014

    Current Affairs and GK question Updates | 23rd Aug 2014:
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for competitive exams can use these questions.


    1).In RBI online payments which of the following found in violation?
    a)   Amazon
    b)   Ebay
    c)   Snap Deal
    d)    Uber
    2).First Indian Institute of Engineering Science and Technology (IIEST) has been opened in?
    a)   Maharashtra
    b)   West Bengal
    c)   Kerala
    d)   Uttarakhand
    3).Indian Super League was associated to which game?
    a)   Foot Ball
    b)   Kabbadi
    c)   Cricket
    d)   Hockey
    4).What is the total bad loans are from six key sectors as per RBI?
    a)   34%
    b)   36%
    c)   38%
    d)   40%
    5).Guinness World Records for Succeeding Alexander Imich of New York was won by Sakari Momoi, was belongs to?
    a)   Singapore
    b)   Philippines
    c)   China
    d)   Japan
    6).In Mumbai piped gas connections were planned by Union Government for at least 70 percent of households by?
    a)   2016
    b)   2018
    c)   2022
    d)   2024
    7). Stampede was held in a temple at Kamatgiri Parbat was and led to five women’s death recently, where was that temple located?
    a)   Madhya Pradesh
    b)   Uttarakhand
    c)   Karnataka
    d)   Uttar Pradesh
    8).Director of the Oscar Winning movie Gandhi, who was died, recently was?
    a)   Michael Attenborough
    b)   David Cameron
    c)   Richard Attenborough
    d)   Michel Bay
    9).Who was Richard Attenborough?
    a)   Writer
    b)   Singer
    c)   Poet
    d)   Actor-Director
    10).International Festival of Buddhist Heritage was celebrated at?
    a)   Delhi
    b)   Ladakh
    c)   Gangtok
    d)   Dharmashala
    Answers:
    1). d)   2). b)   3). a)   4). b)   5). d)   6). c)   7). a)   8). c)   9). d)   10). b)




    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now

    / 5. Reviews