Current Affairs and GK question Updates-27th Sep 2014 | IBPS Exam Preparation

    Current Affairs and GK question Updates-27th Sep 2014 | IBPS Exam Preparation:   
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for competitive exams can use these questions.

    1).Which of the following company has turned 16 on September 27?

    a)   Apple
    b)   Google
    c)   Face book
    d)   Microsoft

    2).Where was the Silchar Lumding line located?
    a)   Kerala
    b)   Nagaland
    c)   Assam
    d)   Sikkim

    3).Yogeshwar Dutt was related to?
    a)   Boxing
    b)   Archery
    c)   Shooting
    d)   Wrestling

    4).Who is Chris Christie?
    a)   Governor of New Jersey
    b)   US Ambassador to India
    c)   Governor of Washington
    d)   Governor of New york

    5).Gunners Day is observed on?
    a)   Sept. 25
    b)   Sept. 26
    c)   Sept. 27
    d)   Sept. 28

    6).What is the rank for Delhi Metro among the 18 best International Metro systems?
    a)   1st
    b)   2nd
    c)   3rd
    d)   4th

    7).Justice HL Dattu has been sworn-in as _____ chief Justice of India?
    a)   40th
    b)   41st
    c)   42nd
    d)   43rd

    8).Who is the new Chief Minister of Tamil nadu?
    a)   Ramasamy
    b)   Ram kumar Mathews
    c)   VK Naidu
    d)   O. Panneer Selvam

    9).Khushbir Kaur is related to which of the following games?
    a)   Marathon Course
    b)   Boxing
    c)   Wrestling
    d)   Relay race

    10).World Heart Day is observed on?
    a)   Sept. 27
    b)   Sept. 28
    c)   Sept. 29
    d)   Sept. 30

    Answers:                                 
    1). b)   2). c)   3). d)   4). a)   5). d)   6). b)   7). c)   8). d)   9). a)   10). c)



    Online Mock Tests 2019: