Current Affairs and GK questions Update-21st Nov 2014 | IBPS PO/Clerk Exam Preparation

    Current Affairs and GK questions Update-21st Nov 2014 | IBPS PO/Clerk Exam Preparation:                                                                                                                                                           
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for IBPS PO/Clerk exam and all other Banking exams can use these questions.

    1).K. Srikanth is related to which sport?
    a)   Hockey
    b)   Kabbadi
    c)   Badminton
    d)   Cricket


    2).Which country has joined with DDA to develop a smart city near Delhi?
    a)   Japan
    b)   Malaysia
    c)   Spain
    d)   France


    3).Which state has bagged skill development award 2014?
    a)   Gujarat
    b)   Nagaland
    c)   Sikkim
    d)   Arunachal Pradesh


    4).Women south Asian Football Federation Cup 2014 was won by?
    a)   India
    b)   China
    c)   Nepal
    d)   Bangladesh


    5).Which is the default search engine in Mozilla Firefox browser that was changed recently?
    a)   Ask
    b)   Google
    c)   Bing
    d)   Yahoo


    6).EXIM Bank is going to provide Rupees 1,500 crores fund to assist..?
    a)   Sports Development
    b)   Ship Building Industry
    c)   Sugarcane Export Factories
    d)   Child Educations


    7).RBI has allowed the foreign investors investment to buy the equity in?
    a)   Yes Bank
    b)   Kotak Mahindra Bank
    c)   IDBI
    d)   HDFC


    8).Where is the Buffalo city located?
    a)   Los Angels
    b)   California
    c)   New York
    d)   Texas


    9).Which Bank is going to acquire ING Vysya Bank?
    a)   HDFC
    b)   Kodak Mahindra Bank
    c)   ICICI
    d)   Axis


    10).Which of the following Bank is going to lead $1 billion to Adani Group to build coal mine in Australia?
    a)   HSBC
    b)   SBI
    c)   ICICI
    d)   Citi Bank


    Answers:                                 
    1). c)   2). c)   3). d)   4). a)   5). d)   6). b)   7). a)   8). c)   9). b)   10). b)


    People Also Visited:


    Online Mock Tests 2019: