Current Affairs Quiz- 13th October- 2015

    Current Affairs Quiz- 13th October- 2015
    Current Affairs Quiz- 13th October- 2015:                            
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for IBPS/SBI/PO/Clerk exam and all other Banking exams can use these questions.

    1).Who has been appointed as the new MD and CEO of Bank of Baroda?
    a)   Kishore Piraji Kharat
    b)   P S Jayakumar
    c)   Usha Ananthasubramanian
    d)   Rakesh Sharma


    2).Who is the winner of J C Daniel Award for the year 2015?
    a)   P K Joseph
    b)   P J Antony
    c)   P Anil
    d)   I V Sasi


    3).In which of the following country a bus named as “Modi Express” has been launched recently?
    a)   Russia
    b)   US
    c)   UK
    d)   Germany


    4).Which of the following city is hosting 2015 Commonwealth Youth, Junior and Senior Weightlifting Championships?
    a)   Pune
    b)   Jaipur
    c)   Kolkata
    d)   Goa


    5).Who is the winner of 2015 China Open Women’s Singles Title which was recently held at Beijing?
    a)   Ekaterina Makarova
    b)   Roberta Vinci
    c)   Timea Bacsinszky
    d)   Garbine Muguruza


    6).14 days Indo-Sri Lanka joint Training Exercise Mitra-Shakti 2015 was held at _______.
    a)   Pune
    b)   Rajkot
    c)   Bhopal
    d)   Kolkata


    7).Who has been appointed as the new Chief Financial Officer (CFO) of Infosys?
    a)   Ranganath D Mavinakere
    b)   Anurag G Thapliyal
    c)   Shanti Sundharam
    d)   Asoke Kumar Mukerji


    8).Four Indian States were got approved to implement the Green Indian Mission Plans, which among the following state is NOT one of them?
    a)   Jharkhand
    b)   Manipur
    c)   Assam
    d)   Mizoram


    9).Indian Army and _______ have conducting 10 days joint Anti-Terrorism exercise.
    a)   Japan
    b)   Russia
    c)   China
    d)   US


    10).Who is the winner of 2015 China Open Men’s Doubles Title?
    a)   Vasek Pospisil and Jack Sock
    b)   Tomas Berdych and Richard Gasquet
    c)   Juan Monaco and Milos Raonic
    d)   Daniel Nestor and Edouard Roger

    Answers:                                 
    1). b)   2). d)   3). c)   4). a)   5). d)   6). a)   7). a)   8). c)   9). c)   10). a)
    People Also Visited:

    Free Online Mock Test for IBPS PO-V 2015- Click Here
    Online Mock Tests 2019: