Current Affairs Quiz- 14th September 2015

    Current Affairs Quiz- 14th September 2015
    Current Affairs Quiz- 14th September 2015:                            
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for IBPS/SBI/PO/Clerk exam and all other Banking exams can use these questions.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
    1).Who has been appointed as the New Chairman of Press Trust of India (PTI)?
    a)   Shanta Kumar
    b)   Hormusji N Cama
    c)   Riyad Mathew
    d)   Mahendra Mohan Gupta


    2).Mount Aso is located at________?
    a)   Medan, Indonesia
    b)   Manila, Philippines
    c)   Naples, Italy
    d)   Kyushu, Japan


    3).Flavia Pennetta (Italy) has won the 2015 US Open Women’s Single Title by defeating whom in the finals?
    a)   Roberta Vinci
    b)   Casey Dellacqua
    c)   Martina Hingis
    d)   Yaroslava Shevedova


    4).Who has appointed as the new Managing Director (MD) and Chief Executive Officer (CEO) of the Petronet LNG Ltd?
    a)   Anoop Mistra
    b)   Ratan Watal
    c)   Prabhat Kumar Singh
    d)   Sharad Kumar


    5).Recently which of the following group has entered into the e-Commerce segment of Indian by the online portal called M2ALL?
    a)   Birla
    b)   Mahindra
    c)   TATA
    d)   Reliance


    6).Tropical Strom Etau has recently hit which of the following country?
    a)   Singapore
    b)   Indonesia
    c)   Japan
    d)   Sri Lanka


    7). 11th Indo-US Economic Summit is hosted at _______.
    a)   New Delhi
    b)   Mumbai
    c)   New York
    d)   Washington


    8).Which of the following state has planned to launch a Fibernet Corporation?
    a)   Madhya Pradesh
    b)   Karnataka
    c)   Kerala
    d)   Tamil Nadu


    9).National Hindi Day was observed on _________.
    a)   14th September
    b)   10th January
    c)   14th January
    d)   10th September


    10).Who is Kalamandalam Sathyabhama?
    a)   Malayalam Actor
    b)   Poet
    c)   Classical Dancer
    d)   Classical Singer

    Answers:                                 
    1). b)   2). d)   3). a)   4). c)   5). b)   6). c)   7). a)   8). d)   9). a)   10). c)
    People Also Visited:

    / 5. Reviews