Current Affairs Quiz- 24th August 2015

    Current Affairs Quiz- 24th August 2015
    Current Affairs Quiz- 24th August 2015:                            
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for IBPS/SBI/PO/Clerk exam and all other Banking exams can use these questions.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
    1).Who is the winner of Cincinnati Masters title under Men’s Single category?
    a)   Roger Federer
    b)   Daniel Nestor
    c)   Edouard Roger
    d)   Novak Djokovic


    2).Who has been appointed as the Chairman of India’s Oscar Jury?
    a)   Shaji N Karun
    b)   Mrinal Sen
    c)   Basu Bhattacharya
    d)   Amol Palekar


    3).Who is the winner of the Peter Mackler Award 2015?
    a)   Peter Jennings
    b)   Zaina Erhaim
    c)   Veronica Guerin
    d)   Christiane Amanpour


    4).Bandhan Bank is the first micro finance company in India to operate as a scheduled commercial bank, which has its headquarters at _______.
    a)   Delhi
    b)   Mumbai
    c)   Kolkata
    d)   Bhopal


    5).Who is the author of the book- “Lajja”?
    a)   Kiran Desai
    b)   Salman Rushdie
    c)   Taslima Nasreen
    d)   Rahul Gandhi


    6).Which of the following has launched its new services, Aikido?
    a)   Wipro
    b)   TCS
    c)   Infosys
    d)   Paytm


    7).India has recently signed a revised Air Services Agreement with which of the following country?
    a)   Seychelles
    b)   China
    c)   Sweden
    d)   China


    8).Which of the following American State Hosts the Cincinnati Masters Tournament?
    a)   California
    b)   Ohio
    c)   Texas
    d)   New Mexico


    9).Who is the winner of Pro Kabaddi League 2015 which was held at Mumbai?
    a)   Bengaluru Bulls
    b)   U Mumba
    c)   Bengal Warriors
    d)   Dabang Delhi


    10).Who is the winner of 100m title in the World Athletics Championships which was held at Beijing China?
    a)   Usian Bolt
    b)    Antoine Adams
    c)   Mark Anderson
    d)   Nickel Ashmeade


    Answers:                                 
    1). a)   2). d)   3). b)   4). c)   5). c)   6). c)   7). a)   8). b)   9). b)   10). a)
    More Daily Current Affairs Updates:

    Daily Current Affairs Quiz- Check Below:

    / 5. Reviews