Daily Current Affairs and GK questions Updates- 18th February 2015

    Daily Current Affairs and GK questions
    Daily Current Affairs and GK questions Updates- 18th February 2015:                 
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for IBPS/SBI/PO/Clerk exam and all other Banking exams can use these questions.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
    1).With which two countries China has proposed triangular partnership?
    a)   India and Pakistan
    b)   India and Nepal
    c)   Pakistan and Sri Lanka
    d)   India and Sri Lanka


    2).Among the following e-commerce company which has recently acquired the India’s first online luxury mall Exclusive.com?
    a)   Snapdeal
    b)   Jabong
    c)   Flipkart
    d)   Amazon


    3).New Nano Science Engineering Centre has been opened at_______.
    a)   Kolkata
    b)   Delhi
    c)   Bangalore
    d)   Mumbai


    4).India has joined hands with_______ for border patrolling?
    a)   Bangladesh
    b)   Nepal
    c)   Pakistan
    d)   China


    5).Recently, Swiss Police has launched money laundering probe against_______.
    a)   Citi Bank
    b)   HSBC
    c)   Bank of America
    d)   Bank of England


    6).Where is the Nay Pyi Taw located?
    a)   Shanghai
    b)   Indonesia
    c)   Myanmar
    d)   China


    7).TATA Group has signed a agreement with _____ to supply components for Airbus 320.
    a)   Lockheed Martin
    b)   RUAG Aerostructures
    c)   Spice Jet
    d)   Boeing


    8).Reliance communication has partnered with ________ for ICC Cricket World Cup 2015.
    a)   Microsoft
    b)   Google
    c)   Facebook
    d)   Twitter


    9).Dusadh is related to which state?
    a)   Bihar
    b)   Uttar Pradesh
    c)   Rajasthan
    d)   Manipur


    10).Kolinda Grabar Kitarovic is the first female president of______.
    a)   Syria
    b)   Croatia
    c)   Romania
    d)   Belgium

    Answers:                                 
    1). d)   2). a)   3). c)   4). a)   5). b)   6). c)   7). b)   8). d)   9). a)   10). b)

    / 5. Reviews