Daily Current Affairs and GK questions Updates- 24th July 2015

    Daily Current Affairs and GK questions Updates- 24th July 2015
    Daily Current Affairs and GK questions Updates- 24thJuly 2015:                            
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for IBPS/SBI/PO/Clerk exam and all other Banking exams can use these questions.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
    1).India has agreed to enhance naval co-operation with which of the following country?
    a)   Thailand
    b)   China
    c)   Nepal
    d)   Bangladesh


    2).ISRO has earned the revenue of ____________ by launching the foreign satellites.
    a)   50 million USD
    b)   70 million USD
    c)   10 million USD
    d)   100 million USD


    3).Which of the following is the commercial arm of ISRO?
    a)   Astrium
    b)   Antrix
    c)   Intelsat
    d)   Antrax


    4).Who has been appointed as the new CEO of Myntra?
    a)   Anand Rammurti
    b)   Shiva Bhaskar Reddy
    c)   Anantha Narayan
    d)   Ravi Ranjan


    5).Which of the following is the First Indian City to get nominated for the Smart City?
    a)   Bangalore
    b)   Puducherry
    c)   Surat
    d)   Kochi


    6).National Broadcasting day was observed on____________.
    a)   23rd July
    b)   24th July
    c)   22nd July
    d)   25th July


    7).India has planned to sign Moto Vehicle Agreement with ________ and _________ on December 2015.
    a)   Bangladesh and Nepal
    b)   Bangladesh and Myanmar
    c)   Myanmar and Thailand
    d)   Thailand and Sri Lanka


    8).Name the Company which has launched affordable type 2 Diabetes Drugs?
    a)   Religare
    b)   Galxo Smithkline
    c)   Glenmark
    d)   Pfizer


    9).Which of the following has signed an agreement with Bureau of Energy Efficiency (BEE)?
    a)   Adani Power
    b)   REC power Distribution Company Ltd
    c)   Tata power
    d)   Reliance Power


    10).Ajay Jayaram is related to which of the following sports?
    a)   Badminton
    b)   Tennis
    c)   Football
    d)   Hockey

    Answers:                                 
    1). a)   2). d)   3). b)   4). c)   5). b)   6). a)   7). c)   8). c)   9). b)   10). a)

    People Also Visited:



    / 5. Reviews