Daily Current Affairs and GK questions Updates- 25th February 2015

    Daily Current Affairs and GK questions Updates- 25th February 2015:                 
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for IBPS/SBI/PO/Clerk exam and all other Banking exams can use these questions.

    1).Which section has been imposed in Ahmadabad prohibiting mass gathering in wake of rising Swine Flu cases?
    a)   86
    b)   324
    c)   144
    d)   212


    2).Which among the following country is related to Keystone XL oil pipeline?
    a)   Russia
    b)   USA
    c)   China
    d)   Japan


    3).Which is the first country to legalize the creation of babies using DNA?
    a)   England
    b)   US
    c)   Australia
    d)   Scotland


    4).Which of the following state is related to Professional Examination Board Scam?
    a)   Uttar Pradesh
    b)   Rajasthan
    c)   Bihar
    d)   Madhya Pradesh


    5).The Rajya Sabha has passed the constitutions Schedule Castes Orders Amendment Bill, 2014, which seeks to modify the list of scheduled castes in Karnataka, Odisha, Union Territory of Dadra and Nagar Haveli and ________.
    a)   Haryana
    b)   Punjab
    c)   Rajasthan
    d)   Manipur


    6).US has decided to provide work permit to the spouses of _____ visa holders from May 26.
    a)   H1US
    b)   H- 2B
    c)   H1B2
    d)   H- 1B


    7).World Innovation Summit for Health 2015 was held at_______.
    a)   China
    b)   Japan
    c)   Qatar
    d)   US


    8).Dwekh Nawsha is an anti-terrorist force of _______.
    a)   Afghanistan
    b)   Iraq
    c)   Syria
    d)   Pakistan


    9).Maharashtra government has planned to implement a Central Scheme for the distributions of _______ to the farmers?
    a)   Solar Pumps
    b)   Fertilizers
    c)   Solar Lamps
    d)   Subsidy for Pumps


    10).Which among the following state has introduced the self-attestation of original documents?
    a)   Kerala
    b)   Karnataka
    c)   Assam
    d)   Bihar

    Answers:                                 
    1). c)   2). b)   3). a)   4). d)   5). a)   6). d)   7). c)   8). b)   9). a)   10). c)
    Online Mock Tests 2019: