Daily Current Affairs and GK questions Updates- 26th February 2015

    Daily Current Affairs and GK questions
    Daily Current Affairs and GK questions Updates- 26th February 2015:                 
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for IBPS/SBI/PO/Clerk exam and all other Banking exams can use these questions.

    1).Austria has launched a controversial reform to _______ law.
    a)   Christian
    b)   Jews
    c)   Hindu
    d)   Islam


    2).Recently, Russia has signed a military deal on port access with_________.
    a)   Cyprus
    b)   Germany
    c)   China
    d)   Ukraine


    3).Which of the state government has allowed its employees to take part in political activates of RSS?
    a)   Maharashtra
    b)   Uttar Pradesh
    c)   Chhattisgarh
    d)   Gujarat


    4).Recently Google has updated the Burmese, totally it available in ________ languages.
    a)   78
    b)   74
    c)   71
    d)   70


    5).Pan India Mobile Number portability will be available from______.
    a)   3rd  May, 2015
    b)   30th May, 2015
    c)   1st May, 2015
    d)   1st April, 2015


    6).Who is the author of the book- “Flora of Guntur City Andhra Pradesh”?
    a)   Jasmeet Sahdev
    b)   Anita Anand
    c)   Veena Nair
    d)   PR Mohana Roa


    7).mLiquorSlaeCheck Mobile App was launched by which state?
    a)   Jammu and Kashmir
    b)   Bihar
    c)   Delhi
    d)   Punjab


    8).Which among the following companies has acquired facebook mobile marketing start up Toro?
    a)   Apple
    b)   Google
    c)   Yahoo
    d)   Microsoft


    9).Which of the American Bank has planned to eliminate its hundreds of retail branches?
    a)   J.P Morgan
    b)   HSBC
    c)   Bank of America
    d)   Wells Fargo


    10).Reform Proposals which was submitted by _______ was approved by the Eurozone finance ministers.
    a)   France
    b)   Portugal
    c)   Greece
    d)   Turkey


    Answers:                                 
    1). d)   2). a)   3). c)   4). b)   5). a)   6). d)   7). c)   8). b)   9). a)   10). c)

    Online Mock Tests 2019: