Daily Current Affairs and GK questions Updates- 26th May 2015

    Daily Current Affairs and GK questions Updates
    Daily Current Affairs and GK questions Updates- 26th May 2015:                           
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for IBPS/SBI/PO/Clerk exam and all other Banking exams can use these questions.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
    1).Who is winner of the CEAT International Cricketer of the year 2015?
    a)   Ajinky Rahane
    b)   Kumara Sangakkara
    c)   Rohit Sharma
    d)   Virat Kohli


    2).Who is Cristian Gomez?
    a)   Tennis player
    b)   Footballer
    c)   Cricketer
    d)   Hockey player


    3).In which of the following country recently, 2000 year old water supply system was discovered.
    a)   Spain
    b)   Syria
    c)   Israel
    d)   Iraq


    4).Who is Terry Sue-Patt?
    a)   British Actor
    b)   French Actor
    c)   Spain Actor
    d)   Italy Actor


    5).Who is the author of the book- Complete Story of Indian Reforms: 2G Power& Private Enterprises Written?
    a)   Vishal Sikka
    b)   Ramesh Pawar
    c)   Chethan Bhagat
    d)   Pradeep Baijal


    6).Jessore Wildlife Sanctuary is located at_________.
    a)   Chhattisgarh
    b)   Jammu and Kashmir
    c)   Gujarat
    d)   Punjab


    7).Government has set a fiscal deficit target at ______ of GDP.
    a)   3.2%
    b)   3.9%
    c)   4.2%
    d)   2.8%


    8).Tadoba Andhari Tiger Reserve is located at_________.
    a)   Assam
    b)   Bihar
    c)   Maharashtra
    d)   Madhya Pradesh


    9).Ansarullah Bangla Team is a militant group which was belongs to_________.
    a)   Bangladesh
    b)   China
    c)   Nepal
    d)   Bhutan


    10).Teesta water sharing issue is related to India and __________.
    a)   Nepal
    b)   Pakistan
    c)   China
    d)   Bangladesh

    Answers:                                 
    1). b)   2). b)   3). c)   4). a)   5). d)   6). c)   7). b)   8). c)   9). a)   10). d)

    People Also Visited:


    / 5. Reviews