Daily Current Affairs and GK questions Updates- 29th July 2015

    Daily Current Affairs and GK questions Updates- 29th July 2015
    Daily Current Affairs and GK questions Updates- 29thJuly 2015:                            
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for IBPS/SBI/PO/Clerk exam and all other Banking exams can use these questions.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
    1).What is the length of India-Bangladesh rail link for which Centre has approved Rs. 1,000 crore?
    a)   45 km
    b)   30 km
    c)   20 km
    d)   15 km


    2).Project Google Loon is between Google and _________.
    a)   Sri Lanka
    b)   India
    c)   Russia
    d)   Syria


    3).P Hariharan, who died recently, was a famous _________.
    a)   Actor
    b)   Physicist
    c)   Writer
    d)   Poet


    4).Who is the Brand Ambassador of Renault in India?
    a)   Aamir Khan
    b)   Kareena Kapoor
    c)   Ranbir Kapoor
    d)   Hrithik Roshan


    5).Gold Cup is related to which of the following sports?
    a)   Football
    b)   Basketball
    c)   Cricket
    d)   Hockey


    6).International Tiger Day is observed on________.
    a)   27th July
    b)   30th July
    c)   28th July
    d)   29th July


    7).CCI has imposed Rs. 420 crore fine for anti-competitive practices on _________.
    a)   Google
    b)   Tata Motors
    c)   Hyundai
    d)   TCS


    8).Who is the 162th Member of WTO?
    a)   Male
    b)   Kazakhstan
    c)   North Korea
    d)   Nepal


    9).Which of these will give $300 million loan for road connectively and increasing the domestic and regional trade along the North Bengal?
    a)   IMF
    b)   Japan
    c)   Asian Development Bank
    d)   World Bank


    10).India has decided to give e-tourist visa to________ nationals from July 30, 2015.
    a)   Chinese
    b)   Japanese
    c)   Russian
    d)   American

    Answers:                                 
    1). d)   2). a)   3). b)   4). c)   5). a)   6). d)   7). c)   8). b)   9). c)   10). a)

    People Also Visited:

    / 5. Reviews