Daily Current Affairs and GK questions Updates- 29th June 2015

    Daily Current Affairs and GK questions Updates
    Daily Current Affairs and GK questions Updates- 29thJune 2015:                            
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for IBPS/SBI/PO/Clerk exam and all other Banking exams can use these questions.

    1).Among the following which country is NOT a member of K2K Economic Corridor?
    a)   Myanmar
    b)   Pakistan
    c)   China
    d)   Bangladesh


    2).Veselin Topalov is related to which of the following sports?
    a)   Cricket
    b)   Golf
    c)   Chess
    d)   Football


    3).CVC has recommended prosecution of two _________ officials.
    a)   ICICI
    b)   EXIM Bank
    c)   Axis Bank
    d)   Bank of England


    4).Bank of Maharashtra has signed an agreement with _______ to finance new entrepreneurs and small businesses.
    a)   SBI
    b)   MUDRA Bank
    c)   Bank of India
    d)   HDFC


    5).Three countries were simultaneously hit by terrorist attacks recently, which of these is NOT one of them?
    a)   Russia
    b)   France
    c)   Kuwait
    d)   Tunisia


    6).Which of the following state has signed a pact on waste management in the first of its kind event?
    a)   Assam
    b)   Delhi
    c)   West Bengal
    d)   Tamilnadu


    7).Blue Mormon is a species of _________.
    a)   King Fisher
    b)   Sparrow
    c)   Peacock
    d)   Butterfly


    8).International Conference on Nepal’s Reconstruction was held at_______.
    a)   Beijing
    b)   Kathmandu
    c)   London
    d)   New Delhi


    9).Which of the following has published the India Financial Stability Report?
    a)   RBI
    b)   SBI
    c)   CII
    d)   Financial Ministry


    10).Leander Paes has joined as ______ player in the 100 partners club on ATP Circuit.
    a)   30th
    b)   45th
    c)   47th
    d)   50th

    Answers:                                 
    1). b)   2). c)   3). b)   4). b)   5). a)   6). a)   7). d)   8). b)   9). a)   10). c)

    People Also Visited:



    Online Mock Tests 2019: