Daily Current Affairs and GK questions Updates- 31st July 2015

    Daily Current Affairs and GK questions Updates- 31st July 2015
    Daily Current Affairs and GK questions Updates- 31stJuly 2015:                            
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for IBPS/SBI/PO/Clerk exam and all other Banking exams can use these questions.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
    1).Who will be appointed as the next Dean of Indian School of Business (ISB)?
    a)   K M Sharma
    b)   Rajendra Srivastava
    c)   Praveen Sharma
    d)   Rahul Kullar


    2).What is Komen?
    a)   It’s a new operating system
    b)   It’s a mobile application
    c)   It’s a mobile virus
    d)   It’s the name of a cyclone


    3).As per United Nations report, when India will become most populous country?
    a)   2022
    b)   2020
    c)   2025
    d)   2030


    4).Who is the new CEO of Procter& Gamble (P&G)?
    a)   Edward Reeds
    b)   Chris Lockhart
    c)   David Taylor
    d)   John Walley


    5).What is the name of the internet browser in Windows 10 operating system?
    a)   Cortana
    b)   Sword
    c)   Mozilla
    d)   Edge


    6).India’s Kalyani Group has joined hands with which of the following Israel’s Company to produce Spike Missiles in India?
    a)   Lambert Sevart Weapons
    b)   Rafael
    c)   Mcdonnell Douglas
    d)   Putilov Arms Works


    7).Which of these has recently signed three MoU in Kazakhstan for Power projects?
    a)   BEL
    b)   Reliance Power Ltd
    c)   BHEL
    d)   NTPC


    8).Japanese Media Group Nikkei has brought which of the following recently?
    a)   Wall Street Journal
    b)   International Business Times
    c)   Mint
    d)   Financial Times


    9).Winter Olympics 2022 will be hosed at_________.
    a)   Beijing
    b)   Moscow
    c)   Berlin
    d)   Tokyo


    10).Which of the following company has topped in the list of Forbes Asia Fabulous 50?
    a)   HCL Technologies
    b)   Tencent
    c)   HDFC India
    d)   Lupin

    Answers:                                 
    1). b)   2). d)   3). a)   4). c)   5). d)   6). b)   7). c)   8). d)   9). a)   10). b)

    People Also Visited:

    / 5. Reviews