Daily Current Affairs and GK questions Updates- 6th June 2015

    Daily Current Affairs and GK questions Updates
    Daily Current Affairs and GK questions Updates- 6th June 2015:                            
    Current affairs and GK questions about the country and world are listed here. Candidates those who are preparing for IBPS/SBI/PO/Clerk exam and all other Banking exams can use these questions.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
     1).Reliance Power has decided to invest $ 3 billion in which of the following country to set up mega power plants?
    a)   Bangladesh
    b)   Sri Lanka
    c)   Japan
    d)   China


    2).India has announced to provide _________ as credit line to Bangladesh during the PM Narendra Modi Visit.
    a)   $ 4 Billion
    b)   $ 2.5 Billion
    c)   $ 3 Billion
    d)   $ 2 Billion


    3).Who is the New Coach of India under 19 and India A Cricket Team?
    a)   Rahul Dravid
    b)   VVS Laxman
    c)   Anil Kumble
    d)   Ravi Shastri


    4).Who is the author of the book- “How to be Both”?
    a)   Rubina Seth
    b)   Ali Smith
    c)   Andrews David
    d)   Harry Cooper Filed


    5).Prem Nath, a famous______ has died recently.
    a)   Hockey Player
    b)   Tennis Player
    c)   Wrestler
    d)   Cricketer


    6).Who is the New Non-Executive Chairman of Infosys Ltd?
    a)   Hemanand Patel
    b)   R Seshasayee
    c)   Joy Ranjeet
    d)   Diniar Bawa


    7).India’s first green police station was inaugurated at________.
    a)   Punjab
    b)   Gujarat
    c)   Assam
    d)   New Delhi


    8).Doctors from __________, which is the one of the US states has successfully performed world’s first skull-scalp transplant.
    a)   Texas
    b)   California
    c)   New York
    d)   Montana


    9).The New Capital of Andhra Pradesh is________.
    a)   Hyderabad
    b)   Vijayawada
    c)   Amaravathi
    d)   Gunturu


    10).Narmada and Tapi are the west flowing rivers that drain into which of the following Oceans?
    a)   Red Sea
    b)   Arabian Sea
    c)   Bay of Bengal
    d)   Gulf Stream

    Answers:                                 
    1). a)   2). d)   3). a)   4). b)   5). c)   6). b)   7). d)   8). a)   9). c)   10). b)

    People Also Visited:



    / 5. Reviews