English Questions (Cloze Test) for Upcoming AAO Exams 2016

English Questions (Cloze Test) for Upcoming AAO Exams 2016
English Questions (Cloze Test) for Upcoming AAO Exams 2016 Set-38:
Dear Readers, Important Practice English Questions for Upcoming AAO Exams was given here. Aspirants those who are preparing for the examination can use this.

Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
Directions (Questions. 1-10): Fill in the blanks with appropriate words to make the passage meaningful.
The CBI ( 1) the Interpol and( 2) shortly send letters rogatory to several countries to( 3)the end-users of the alleged Bofors pay-offs, which were suspected to( 4) transferred from the Swiss bank accounts( 5) the five recipients named earlier.
The Sources said the scrutiny of all the 500 pages of( 6) Swiss bank documents    ( 7) over to it(8) revealed that money was(9) of bank accounts in( 10)countries, including Jordan, Panama, Lichtenstein and the Channel islands.

1).
a)  Warned
b)  Threatened
c)  Alerted
d)  Informed
e)  Told

2).
a)  Would
b)  Will
c)  Shall
d)  Should
e)  Would be

3).
a)  Find out
b)  Trace
c)  Investigate
d)  Miss
e)  None of these

4).
a)  Have been
b)  Had been
c)  Has
d)  Had
e)  Have

5).
a)  Among
b)  With
c)  Of
d)  Within
e)  In

6).
a)  Secret
b)  Open
c)  Hidden
d)  Clandestine
e)  None of these

7).
a)  Surrendered
b)  Submitted
c)  Deposited
d)  Fixed
e)  Handed

8).
a)  Had
b)  Has
c)  Have
d)  Has been
e)  Had been

9).
a)  Changed
b)  Transferred
c)  Moved
d)  Transmitted
e)  Handed

10).
a)  Several
b)  Few
c)  A lot of
d)  Many
e)  Every
Answer:
1) c)  2) a)  3) b)  4) a)  5) c)  6) a)  7) e)  8) a)  9) b)  10) a)

For More Practice English Questions- Click Here

/ 5. Reviews