English Questions (Sentence Rearrangement) for Upcoming AAO Exams 2016

    English Questions (Sentence Rearrangement) for Upcoming AAO Exams 2016
    English Questions (Sentence Rearrangement) for Upcoming AAO Exams 2016 Set-30:
    Dear Readers, Important Practice English Questions for Upcoming AAO Exams was given here. Aspirants those who are preparing for the examination can use this.

    Directions (Q.1-5): Rearrange the following six sentences (A), (B), (C), (D), (E), and (F) in the  proper sequence to form a meaningful paragraph and then answer the questions given below.

    (A) Increasing dependence on technology coupled with the rapidly evolving mindset of a shrewd fraudster has the potential to not only cripple corporations but also countries.

    (B) As the magnitude of the attacks continues to increase, Governments need to step in, investigate the matter and safeguard the country’s critical assets.

    (C) Such acts can cause havoc at multiple levels, from paralyzing the companies’ infrastructure (network, email and phones), resulting in loss in revenue and even downward spiraling share prices.

    (D) Today, the threat from cyber terrorism is as real as it can get.

    (E) Recent strikes around cyber terrorism or cyber war have made headlines globally – with each attack getting more sophisticated than the previous.

    (F) In cases when the targets are very large organizations, it can even impact the economy.

     1). Which of the following should be theFIRSTsentence after rearrangement?
    a)  F
    b)  C
    c)  D
    d)  B
    e)  A


    2).Which of the following should be theSECONDsentence after rearrangement?
    a)  B
    b)  E
    c)  D
    d)  C
    e)  A


    3).Which of the following should be theTHIRDsentence after rearrangement?
    a)  E
    b)  D
    c)  A
    d)  B
    e)  F


    4).Which of the following should be theLAST (SIXTH)sentence after rearrangement?
    a)  A
    b)  D
    c)  F
    d)  B
    e)  C


    5).Which of the following should be theFOURTHsentence after rearrangement?
    a)  F
    b)  C
    c)  B
    d)  E
    e)  D


    Directions (Q.6-10): Rearrange the following six sentences (A), (B), (C), (D), (E) and (F) in the proper sequence to form a meaningful paragraph and the answer the questions given below.

    (A) The scheme has the right mix of carrot and stick, but the real task is to steam black money at the stage of generation.

    (B) The tax authorities have issued clear rules for the voluntary compliance scheme to incentivize transparency.

    (C) Some forbearance is pragmatic for allowing money overseas to be brought back at a price.

    (D) The ability of wealthy Indians to conceal their assets held abroad is vanishing fast.

    (E) The contents of the declaration shall not be admissible in evidence against the declarant in any penalty or prosecution proceeding under five law: the Income Tax Act, the Wealth Tax Act, Fema, the Companies Act and the Customs Act.

    (F) Those who come clean can escape prosecution by paying 30% tax and an equal amount as penalty by December 31, though declaration must be made by September 30.

    6).Which of the following should be theFIRSTsentence after rearrangement?
    a)  E
    b)  C
    c)  B
    d)  D
    e)  A


    7).Which of the following should be theSECONDsentence after rearrangement?
    a)  D
    b)  C
    c)  B
    d)  A
    e)  F


    8).Which of the following should be theTHIRDsentence after rearrangement?
    a)  B
    b)  E
    c)  F
    d)  C
    e)  A


    9).Which of the following should be theLAST (SIXTH)sentence after rearrangement?
    a)  E
    b)  B
    c)  F
    d)  A
    e)  C


    10).Which of the following should be theFOURTHsentence after rearrangement?
    a)  E
    b)  C
    c)  A
    d)  F
    e)  D


    Answers:                    
    1). c)  2). e)  3). a)  4). d)  5). b)  6). d)  7). c)  8). e)  9). a)  10). b)

    For More Practice English Questions- Click Here
    Online Mock Tests 2019: