GK Questions Asked in IDBI Assistant Manager Exam Held on 2nd August 2015 (Afternoon)

    GK Questions Asked in IDBI Assistant Manager Exam Held on 2nd August 2015 (Afternoon)
    GK Questions Asked in IDBI Assistant Manager Exam Held on 2nd August 2015 (Afternoon):
    List of Gk Questions Asked in the IDBI Assistant Manager Exam which was held on 2nd August 2015 (Afternoon) was given here with answers. Candidates those who are preparing for the upcoming examination can use this.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
    1). What is the currency of Portugal?
    Answer:Euro

    2). Who are all the member countries of IBSA?
    Answer:India, Brazil, South Africa

    3). Which of the following organization has formed the NDB?

    4). How much amount has NABARD provided for Krishi Yojna?

    5). What is the minimum amount of Sukanua Samridi?
    Answer:Rs.1000

    6). What is the Agriculture Budget of NABARD?

    7). What is the venue of G7 2015 summit?
    Answer:Germany

    8). What is the premium amount of PMJDY?
    Answer:Rs.330 pa

    9). Keibul Lamjao National Park is located at_______
    Answer:Manipur

    10). Tarun Gogoi is the Chief Minister of________
    Answer:Assam

    11). What is the percentage of rural population as per census 2011?
    Answer:69.84%

    12). Kazi Nazrul Islam Airport is located at_______
    Answer:Durgapur, West Bengal

    13). Where is the Fiest Industrial Defense Park located______
    Answer:Kerala

    14). What is the major function of EXIM bank?
    Answer:Provides Export Credit

    15). What is the venue of IPL 2015 finals?
    Answer:Eden Garden Kolkata

    16). What is the died line to implement the Houses for All Scheme?
    Answer: 2022

    / 5. Reviews