GK Questions Asked in RBI Assistant Exam Held on 8th August 2015 (Afternoon)

    GK Questions Asked in RBI Assistant Exam Held on 8th August 2015 (Afternoon)
    GK Questions Asked in RBI Assistant Exam Held on 8th August 2015 (Afternoon):
    List of Gk Questions Asked in the RBI Assistant Exam which was held on 8thAugust 2015 (Afternoon Shift) was given here with answers. Candidates those who are preparing for the upcoming examination can use this.

    1). Who is the winner of Women’s Football World Cup 2015?
    Answer:USA

    2). Who is the author of the book- “Uniki”?
    Answer:Vidaya Sagar Roy

    3). What is the minimum age limit for Atal Pension Yojana?
    Answer:18 years

    4). “Potala Palace” is located at which of the following country?
    Answer:China

    5). What is the Currency of Bangladesh?
    Answer:Taka

    6). Who is the CEO of Soft Bank?
    Answer:N Arora

    7). What is the Capital of Uzbekistan?
    Answer:Tashkent

    8). Nelson Mandela Day is observed on?
    Answer:July 18th

    9). Which of the following book is related to Jhumpa Lahiri?
    Answer:The Lowland

    10). Kumbh Mela is celebrated at which of the following river?
    Answer:Trimbakeshwar

    11). Mundra Power Plant is located at_____
    Answer:Mundra, Kutch District, Gujarat

    12). Maximum numbers of Tigers are present in which of the following state?
    Answer:Karnataka

    13). What is the contribution of India for BRICKS Bank?
    Answer:$18 billion

    14). Who is the Chairman of Kolkata based Bandhan Bank?
    Answer:Ashok Lahiri

    15). Deepak Mohanthy Committee is related to which of the following?
    Answer:Financial inclusion

    Online Mock Tests 2019: