IBPS IT Officer- Professional Knowledge Quiz Set-26

    IBPS IT Officer- Professional Knowledge Quiz Set-25
    IBPS IT Officer- Professional Knowledge Quiz Set-26:                            
    Dear Readers, Important Professional Knowledge Questions for IBPS SO IT Officer Exam was given here with answers. Aspirants those who are preparing for the examination can use this.

    1).which one amongst the following is not an inter-net-work?
    a)   MAN
    b)   WAN
    c)   LAN
    d)   All of the above
    e)   None of the above


    2).In Reverse Engineering ___________ deals with the restructuring of existing source code.
    a)   Abstraction
    b)   Completeness
    c)   Interactivity
    d)   All of the above
    e)   None of these


    3).To minimize the test failures we should
    a)   Properly document requirements
    b)   Detect defects in early stages
    c)   Proper selection of input for test cases
    d)   All of above
    e)   None of these


    4).which of them is a peer-to-peer network?
    a)   Gnutella
    b)   Freenet
    c)   Napster
    d)   All of the above
    e)   None of these


    5).Which of the following is not a component of an e-wallet?
    a)   Digital cash
    b)   Communication manger
    c)   User profile manager
    d)   All of these
    e)   None of these


    6). __________ type of content is include in Web content of a site.
    a)   Creative content
    b)   Application or processes
    c)   Both creative and application content
    d)   All of the above
    e)   None of these


    7).An IT operation success is in terms of:
    a)   Technological value added to the organization
    b)   Its impact on other business units
    c)   Decreased costs and increased revenue
    d)   All of the above
    e)   None of these


    8).The Steering Committee is made for
    a)   Reviewing user requirements controls are considered
    b)   Strategic planning for computer installation
    c)   Evaluation specific project plans for systems
    d)   All of these
    e)   None of these


    9).What do you mean by Home Banking?
    a)   Home banking is extended form of tele banking.
    b)   In home banking the customer is able to access his bank account from computer.
    c)   Home banking requires PC and internet connection.
    d)   All of the above
    e)   None of these


    10).An example of inter networking is:
    a)   MAN
    b)   WAN
    c)   INTERNET
    d)   All of these
    e)   None of these

    Answers:                         
    1). c) 2). e) 3). d) 4). d) 5). a) 6). c) 7). d) 8). b) 9). d) 10). d)

     For More IBPS/SBI IT Officer Questions- Click Here

    / 5. Reviews

    Online Mock Tests 2019: