IBPS PO Mains 2015- Practice English Questions (Sentence Rearrangement) Set-2

    IBPS PO Mains 2015- Practice English Questions (Sentence Rearrangement)
    IBPS PO Mains 2015 – Practice English Questions (Sentence Rearrangement) Set-2:
    Important Practice English Questions for Upcoming IBPS PO-V Exam was given here, candidates those who are preparing for those exams can use this material.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
    Directions(01-05): Rearrange the following six sentences (A), (B), (C), (D), (E) and (F) in the proper sequence to form a meaningful paragraph and then answer the questions given below.
    A. The researchers in these companies claim that they could do better by allowing their employees to doze off at work place.
    B. The dreams, while at work, are thus helpful to solve crucial problems.
    C. Would you believe that some UK based companies are arranging for bed at the work place?
    D. The reason, they claim, could be that dreams produce creative solutions.
    E. We only hope that these crucial problems in UK are different from those of ours.
    F. But it is true and is considered as a step to improve quality of their products.
    1). Which of the following should be the First sentence after rearrangement?
    a)   A
    b)   B
    c)   C
    d)   D

    2). Which of the following should be the Third sentence after rearrangement?
    a)   A
    b)   B
    c)   C
    d)   D

    3). Which of the following should be the Fourth sentence after rearrangement?
    a)   A
    b)   B
    c)   C
    d)   D

    4). Which of the following should be the Fifth sentence after rearrangement?
    a)   A
    b)   B
    c)   C
    d)   D

    5). Which of the following should be the Sixth sentence after rearrangement?
    a)   A
    b)   B
    c)   C
    d)   E

    Directions (Q. 6-10): Rearrange the following six sentences (A), (B), (C), (D), (E) and (F) in the proper sequence to form a meaningful paragraph and then answer the questions given below.

    A. The reasons for their happiness was that they had come to the Vithal temple of Pandharpur to see their beloved Lord.
    B. There were rich, poor men, women, children, blind, handicapped among them.
    C. They were all in a very happy state of mind, as was apparent from their glowing faces.
    D. They would worship and seek the Divine blessings while in Pandharpur.
    E. It was an auspicious day and many people had assembled in the temple.
    F. Though different there was one commonality among.
    6). Which of the following should be the Fourth statement after rearrangement?
    a)   A
    b)   B
    c)   C
    d)   D

    7). Which of the following should be the Fifth statement after rearrangement?
    a)   A
    b)   B
    c)   C
    d)   D

    8). Which of the following should be the Sixth statement after rearrangement?
    a)   A
    b)   B
    c)   C
    d)   D

    9). Which of the following should be the First statement after rearrangement?
    a)   A
    b)   B
    c)   C
    d)   E

    10). Which of the following should be the Second statement after rearrangement?
    a)   A
    b)   B
    c)   C
    d)   D

    Answers:                                
    1).c)    2). a)   3). d)   4). b)   5). d)   6). c)   7). d)   8). b)   9). d)   10). a)

    People Also Visited:

    / 5. Reviews