IBPS PO Race 2015- Expected GK Questions from Recent Appointments in 2015 Set-1

    IBPS PO Race 2015- Expected GK Questions from Recent Appointments in 2015 Set-1
    IBPS PO Race 2015- Expected GK Questions from Recent Appointments in 2015 Set-1:
    List of Important GK Question from Recent Appointments in 2015 were given here, candidates those who are preparing for the upcoming Bank PO and Clerk Exams can use these questions.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
    1). Who has been appointed as the Union Home secretary of India?
    a)   Rajiv Mehrishi
    b)   LC Goyal
    c)   Anil Goswami
    d)   Mathan Singh


    2). Who succeed Balvinder Kumar, for the post of Vice chairman of Delhi Development of Authority?
    a)   Najeeb Jung
    b)   Arun Geol.
    c)   Nutan Guha Biswas
    d)   Swati Sharma


    3). Who has been appointed as the Vice Chief of Army Staff?
    a)   Lt Gen Philip Cam pose
    b)   Lt Gen Pravin Bhakshi
    c)   Lt Gen MMS Rai
    d)   Lt Gen S K Singh


    4). Who has been appointed as the new Railway Board Secretary by succeeding PC Gajpiyae?
    a)   V.K Gupta
    b)   Navin Tandon
    c)   Hement Kumar
    d)   Ganga Ram Aggarwal


    5). President Pranab Mukherjee has been appointed __________ as the Governor of Bihar?
    a)   Acharya Virat
    b)   Keshri Nath Tripathi
    c)   Ram Nath Govind
    d)   Kalyan Singh


    6). Who has been appointed as 27thGovernor of Himachal Pradesh?
    a)   Acharya Virat
    b)   Keshri Nath Tripathi
    c)   Jyoti Prasad Rajkhowa
    d)   E. S. L. Narasimhan


    7). Which Bollywood actor has been appointed as Maharashtra’s Tiger Ambassador?
    a)   Aishwarya Rai Bachchan
    b)   Amitabh Bachchan
    c)   Abishiek Bachchan
    d)   Amir Khan


    8). India born Sunder Pichai known as low-key manager has been named as the CEO for which of the following company?
    a)   Siemens
    b)   iGATE
    c)   Google
    d)   Twitter


    9). Who has been elected as President of Gymnastics Federation of India by succeeding Jaspel Singh khandhari?
    a)   RVK Mohan
    b)   Sudhakar Shetty
    c)   Riyaz Bhati
    d)   Gian Singh


    10). Who is the new Election Commissioner of India?
    a)   Om Prakash rawat
    b)   V S Sampat
    c)   Nazim Zaidi
    d)   H S Brahma


    Answers:                                 
    1). a)   2). b)   3). c)   4). d)   5). c)   6). a)   7). b)   8). c)   9). b)   10). a)

    For More Expected GK Questions-Check Below:

    / 5. Reviews