IBPS PO Race 2015- Expected GK Questions from Sports NEWS (August 2015)

    IBPS PO Race 2015- Expected GK Questions from Sports NEWS (August 2015)
    IBPS PO Race 2015- Expected GK Questions from Sports NEWS (August 2015):
    Dear Readers, the list of Important GK Question from Sports NEWS August 2015 were given here, candidates those who are preparing for the upcoming IBPS PO Exam can use these questions.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
    1). Name the Indian Autistic golfer who Gold Medal in the special Olympic world games in 2015?
    a)   Tsz Leung Lam
    b)   Hiyoshi
    c)   Ranveer Singh
    d)   Tadotoshi


    2). Which of the following Sport has been officially recognized as an Olympic sport by the International Olympic Committee (IOC)?
    a)   Karate
    b)   Flying Disc
    c)   Net ball
    d)   floor ball


    3). The Longines prize is related to which Sports?
    a)   Squash
    b)   Golf
    c)   Snooker
    d)   Archery


    4). Snooker player Pankaj Advani has clinched his ________ world title in World Red Snooker Championship, which was held at Karachi.
    a)   12th
    b)   13th
    c)   11th
    d)   10th


    5). 6th senior ART Gymnastics Asian championship was held at ______.
    a)   Putian, China
    b)   Los Angles, US
    c)   Hiroshima, Japan
    d)   Beijing, China


    6). India has registered its first Test series victory against Sri Lanka after _______ years.
    a)   22
    b)   21
    c)   23
    d)   12


    7). Who has won Bronze medal in Marathon World Athletics Championship 2015 which was held at  Beijing, China?
    a)   Mara Dibaba
    b)   Eunice Kirwa
    c)   Helah  Kiprop
    d)   Kiprotich


    8). Who is the winner of Women’s Singles Championship Title in 2015 Rogers Cup?
    a)   Belinda Benic
    b)   Simona Halep
    c)   Caroline Wozniacki
    d)   Ana Ivanovic


    9). Indian Women __________ team was qualified for 2016 Rio Olympics after 36 years.
    a)   Volley Ball
    b)   Kabbadi
    c)   Hockey
    d)   Cricket


    10). Caroline Garcia belongs to which of the following sport?
    a)   Badminton
    b)   Squash
    c)   Hockey
    d)   Tennis

    Answers:                                 
    1). c)   2). b)   3). d)   4). b)   5). c)   6). a)   7). b)   8). a)   9). c)   10). d)

    For More Expected GK Questions-Check Below:

    / 5. Reviews