Important Computer Questions Asked in Previous Year Papers for IBPS Clerk Mains 2016

    Important Computer Questions Asked in Previous Year Papers for IBPS RRB/Clerk 2016
    Important Computer Questions Asked in Previous Year Papers for IBPS Clerk Mains 2016 Set-33:

    Dear Readers, the List of important computer Quiz from previous year papers were given here for upcoming IBPS Clerk exams 2016 was given here. Candidates those who are preparing for the exams can use this.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now

    1). Computer that control processes accept data in a continuous

    a)  data traffic pattern

    b)  data high way

    c)  infinite loop
    d)  feedback loop
    e)  slot


    2). Gutter position can be set in following positions
    a)  Left& Right
    b)  Left& Top
    c)  Left& Bottom
    d)  Left Only
    e)  None of these


    3). _____________ is used to add or put into your document a picture or text.
    a)  TV
    b)  Squeeze in
    c)  Push in
    d)  Insert
    e)  none of these


    4). While recording a macro, the third step will be–
    a)  Using your mouse or key-board, perform the task you want to automate
    b)  Assign a keyboard shortcut to the macro 
    c)  Give the macro a name
    d)  Start recording 
    e)  Select the location of macro on toolbar


    5). How many modes or view are available to open a query?
    a)  3
    b)  5
    c)  6
    d)  7
    e)  None of these


    6). How will you switch the toggle keys either on or off?
    a)  Press Num Lock for 5 seconds
    b)  Num lock + Plus sign (+)
    c)  Ctrl + Asterisk sign
    d)  Ctrl + Alt
    e)  None of these


    7). Which key is used to open the organize favorites dialog box?
    a)  Alt + E
    b)  Alt + B
    c)  Ctrl + E
    d)  Ctrl + B
    e)  None of these


    8). In order to search for a file or a folder the key used is
    a)  Windows Logo + F
    b)  F3 Key
    c)  Both 1 and 2
    d)  Alt +Enter
    e)  None of these


    9). Which of the following are called Knowledge Information processing System?
    a)  Fourth Generation Computers
    b)  Fifth Generation Computers
    c)  Laptops
    d)  Servers
    e)  None of these


    10). What is the correct full form of VLSI?
    a)  Very Large Scale Integration
    b)  Very large Software Integration
    c)  Very large Scale
    d)  Implementation
    e)  Very Large Software Implementation

    Answer:

    1)c 2)b 3)d 4)b 5)a 6)a 7)d 8)c 9)b 10)a 


    Click Here to Download the List of 500 Computer Questions eBook



      
      
    For More Computer Questions- Click Here

    / 5. Reviews