Important Computer Questions for LIC AAO and Upcoming Exams

    Important Computer Questions for LIC AAO and Upcoming Exams
    Important Computer Questions for LIC AAO and Upcoming Exams Set-37:  
    Dear Readers, Important Computer Questions for LIC AAO and all Upcoming Exams was given here with answers. Aspirants those who are preparing for the examination can use this.

    1).Which of the following types of tables constraints will prevent the entry of duplicate?
    a)  Primary key
    b)  unique
    c)  null
    d)  foreign key
    e)  None of these


    2).Which type of switching uses the entire capacity of a dedicated link?
    a)  circuit switching
    b)  virtual circuit packet switching
    c)  datagram packet switching
    d)  message switching
    e)  None of these


    3).Which of the following refers to the memory in your computer?
    a)  RAM
    b)  DSL
    c)  USB
    d)  LAN
    e)  CPU


    4).Information travels between components on the motherboard through
    a)  flash memory
    b)  CMOS
    c)  bays
    d)  buses
    e)  Peripherals


    5).How many different document can you open at a time?
    a)  Not more than three
    b)  only one
    c)  As many as your computer memory can hold
    d)  not more than your taskbar can display
    e)  None of these


    6).To make the number pad act as directional  arrows, you press the ___ key.
    a)  shift
    b)  arrow lock
    c)  num lock
    d)  caps lock
    e)  None of these


    7).For opening and closing of the file in excel, you can use which bar?
    a)  formatting
    b)  standard
    c)  title
    d)  formatting or title
    e)  None of these


    8).Which of the following controls the manner of interaction between the user and the operating system?
    a)  user interface
    b)  language translator
    c)  platform
    d)  screen saver
    e)  None of these


    9).You can start Microsoft word by using ___ button
    a)  new
    b)  folder
    c)  all Program
    d)  control panel
    e)  None of these


    10).In excel, chats are created using which option
    a)  chart wizard
    b)  pivot table
    c)  pie chart
    d)  bar chart
    e)  None of these


    Answer:
    1) b)  2) c)  3) a)  4) d)  5) c)  6) c)  7) c)  8) a)  9) c)  10) a)

    For More Important Computer Questions- Click Here
    Online Mock Tests 2019: