Important Computer Questions for LIC AAO and Upcoming Exams

    Important Computer Questions for LIC AAO and Upcoming Exams
    Important Computer Questions for LIC AAO and Upcoming Exams Set-30:  
    Dear Readers, Important Computer Questions for LIC AAO and all Upcoming Exams was given here with answers. Aspirants those who are preparing for the examination can use this.

    1).You can use the tab key in MS-Word to ______
    a)  Move a cursor across the screen
    b)  Indent a paragraph
    c)  Move the cursor down the screen
    d)  Only a) and b)
    e)  None of these


    2).A string of eight 0s and 1s is called a _______.
    a)  Megabyte
    b)  Kilobyte
    c)  Gigabyte
    d)  Byte
    e)  None of these


    3).In MS-Access, a table can have _______ primary key/keys
    a)  One
    b)  Two
    c)  Three
    d)  Four
    e)  None of these


    4)._______ software allows users to perform calculation on rows and columns and data.
    a)  Word processing
    b)  Presentation graphics
    c)  Database Management System
    d)  Electronic Spreadsheet
    e)  None of these


    5).Which is the best definition of a software package?
    a)  An add-on for your computer such as additional memory
    b)  A set of computer programs used for a certain function such as word processing
    c)  A protection you can buy for a computer
    d)  The box, manual and license agreement that accompany commercial software
    e)  None of these


    6).You cannot link Excel worksheet data to a word document ______.
    a)  With the right drag method
    b)  With the hyperlink
    c)  With the copy and paste special commands
    d)  With the copy and paste buttons on the standard commands
    e)  All of these


    7).Which of the following peripheral devices displays information to a user?
    a)  Monitor
    b)  Keyboard
    c)  Secondary storage device
    d)  Secondary storage media
    e)  None of these


    8).When we move any row or column, the text of moved cells ______.
    a)  Moves with the cell
    b)  Remains at its place but formatting moves
    c)  Moves with cells and formatting is lost
    d)  Moves with cells and some formatting are changed
    e)  None of these


    9).What type of resource is most likely to be a shared common resource in a computer network?
    a)  Printers
    b)  Speakers
    c)  Floppy disk drives
    d)  Keyboards
    e)  None of these


    10).The vast network of computer that connects millions of people all over the world is called _______.
    a)  LAN
    b)  Web
    c)  Hypertext
    d)  Internet
    e)  None of these 


    Answer:
    1) b)  2) d)  3) a)  4) d)  5) b)  6) d)  7) a)  8) a)  9) a)  10) d)

    For More Important Computer Questions- Click Here
    Online Mock Tests 2019: