List of Computer Questions Asked in IBPS RRB PO (Officer Scale-I) Exam Held on 12th Sep 2015 (2nd Shift)

    List of Computer Questions Asked in IBPS RRB PO (Officer Scale-I) Exam Held on 12th Sep 2015 (2nd Shift)
    List of Computer Questions Asked in IBPS RRB PO (Officer Scale-I) Exam Held on 12thSep 2015 (2nd Shift):
    List of Computer Questions Asked inIBPS RRB PO (Officer Scale-I) Exam held on 12th September 2015 (2ndShift). Candidates whose who are preparing for Upcoming Exams 2015 can use it.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
    1). Which of the following Language is used in the Scientific Research?
    Answer:FORTRAN

    2). LAN Stands for_____
    Answer:Local Area Network

    3). .ppt, .txt, .doc all are called as________
    Answer:Extensions

    4). Which of the following is widely used input device?
    Answer:Keyboard

    5). Java is a _______
    Answer:High Level Language

    6). To revert back the computer configuration to the older time we use _______
    Answer:System Restore

    7). Meaningful Data is called as ______
    Answer:Information

    8). Text formatting, Arranging, etc are called as ____
    Answer:Word Processing

    9). RAM is a _____
    Answer:Temporary Memory

    10). Software is a _____
    Answer:Collection of Programs

    People Also Visited:

    / 5. Reviews