List of GK Questions Asked in IBPS RRB Assistant Exam Held on 19th Sep 2015 (Evening Shift)

    List of GK Questions Asked in IBPS RRB Assistant Exam Held on 19th Sep 2015 (Evening Shift)
    List of GK Questions Asked in IBPS RRB Assistant Exam Held on 19th Sep 2015 (Evening Shift):
    List of GK Questions Asked inIBPS RRB Assistant Exam held on 19thSeptember 2015 (Evening Shift). Candidates whose who are preparing for Upcoming Exams 2015 can use it.


    1). Who is the current President and CEO of Yahoo?
    Answer: Marissa Ann Mayer
    2). What is the Currency of Algeria?
    Answer: Algerian Dinar
    3). Who is the present Railway Minister of India?
    Answer: Suresh Prabhu
    4). In India National Sports Day was celebrated on_____
    Answer: 29thAugust
    5). Who is the author of the book- “The Monk Who Sold His Ferrari”?
    Answer: Robin Sharma
    6). What is the capital of South Korea?
    Answer: Seoul
    7). What is the name of the mobile application which was launched by the Railways for the Paperless Unreserved Tickets?
    Answer: Utsonmobile App
    8). Who is the author of the novel- “The Lowland”?
    Answer: Jhumpa Lahiri
    9). IPO stands for______
    Answer: Initial Public Offering
    10). Government has decided to implement its dream project “Housing for All” Scheme in ______ cities and Town across nine states.
    Answer: 305
    11). 10th World Hindi Conference has been held at________
    Answer: Bhopal, Madhya Pradesh
    12). SEZ stands for________
    Answer: Special Economic Zone
    13). Who are eligible to issue Commercial Paper (CP)?
    Answer: All Indian Financial Institutions, Corporates, Primary Dealers are eligible to issue CP  
    14). RBI has extended the deadline to exchange the pre-2005 currency notes up to ______
    Answer: 31stDecember 2015
    15). Who has been appointed as the first female Prime Minister of Greece?
    Answer: Vassiliki Thanou-Christophliou

    Remaining Questions will be updated soon….

    People Also Visited:

    Online Mock Tests 2019: