List of GK Questions Asked in IBPS RRB Assistant Exam Held on 20th Sep 2015 (1st Shift)

    List of GK Questions Asked in IBPS RRB Assistant Exam Held on 20th Sep 2015 (1st Shift)
    List of GK Questions Asked in IBPS RRB Assistant Exam Held on 20th Sep 2015 (1st Shift):
    List of GK Questions Asked inIBPS RRB Assistant Exam held on 20thSeptember 2015 (1st Shift). Candidates whose who are preparing for Upcoming Exams 2015 can use it.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
    1). What is the Capital of Malaysia?
    Answer: Kuala Lumpur

    2). CAR Stands for _____
    Answer: Capital Adequacy Ratio

    3). Who is the Director of the Movie- “Buddha in a Traffic Jam”?
    Answer: Vivek Agnihotri

    4). Which is the first state in India to start Olive refinery?
    Answer: Rajasthan

    5). Who is the Union Cabinet Minister of Food Processing in the Government of India?
    Answer: Harsimrat Kaur Badal

    6). What is the capital of Madhya Pradesh?
    Answer: Bhopal

    7). 6th ICC World Twenty20 Tournament 2016 was scheduled to be held at ________.
    Answer: India

    8). Dhyan Chand is related to which sports?
    Answer: Hockey

    9). Which Airport has been honored as the World’s Best Airport for the year 2014, under the category of handling 25 to 40 million passengers per annum?
    Answer: Indira Gandhi International Airport (IGIA)

    10). The Khoya Paya, is a web portal to exchange the information about_____
    Answer: Missing and found of Children

    11). Which is the largest state in India by area?
    Answer: Rajasthan

    12). 5th Commonwealth Youth Games 2015 was held at Samoa. What is the capital of Samoa?
    Answer: Apia
    13). 1st May is celebrated as______
    Answer: May Day

    14). What is the capital of Myanmar?
    Answer: Naypyidaw

    15). Who is the Current Home Minister of India?
    Answer: Rajnath Singh

    16). The next BRICS Summit 2016 will be hosted at______
    Answer: India
    17). ICICI Bank has launched its first branch in China at ________.
    Answer:Shanghai

    18). Who has invented the World Wide Web in 1989?

    Answer:Tim Berners-Lee


    Remaining Questions will be updated soon….

    People Also Visited:

    / 5. Reviews