List of GK Questions Asked in IBPS RRB Assistant Exam Held on 20th Sep 2015 (Evening Shift)

    List of GK Questions Asked in IBPS RRB Assistant Exam Held on 20th Sep 2015 (Evening Shift)
    List of GK Questions Asked in IBPS RRB Assistant Exam Held on 20th Sep 2015 (Evening Shift):
    List of GK Questions Asked inIBPS RRB Assistant Exam held on 20thSeptember 2015 (Evening Shift). Candidates whose who are preparing for Upcoming Exams 2015 can use it.

    1). Who is the author of- A Tale of two cities?
    Answer: Charles Dickens

    2). Kamakhya Temple is located at ______
    Answer: Assam

    3). What is the currency of Sweden?
    Answer: Swedish Krona

    4). Which city is known as City of Prime Ministers?
    Answer: Allahabad

    5). National Sports Day is Observed on_______
    Answer: 29thAugust

    6). Which is the highest mountain in Europe?
    Answer: Mount Elbrus

    7). What is the Capital of Hungary?
    Answer: Budapest

    8). Who is the winner of Rajiv Gandhi Khel Ratna Award for the year 2015?
    Answer: Sania Mirza

    9). 15th World Championships in Athletics was held at _____
    Answer: Beijing, China

    10). NSSO Stands for________
    Answer: National Sample Survey Organization

    11). International Association of Athletics Federations (IAAF) 2017 is yet to be held at ____
    Answer: London

    12). ISIS has destroyed a temple at ancient ruins of ______ in Syria?
    Answer: Palmyra

    13). Indian Coast Guard Ship ICG Varaha has been gifted to which country?
    Answer: Sri Lanka

    14). CTS Stands for ______
    Answer: Cheque Truncation System

    15). 35th National Games of Indian is held at _____
    Answer: Kerala

    16). Which of the following banks has launched the Fedbook Selfie Mobile App?
    Answer: Federal Bank

    17). Who is the Urban Minister of India?
    Answer: Venkaiah Naidu

    18). Recently which of the two countries has signed Tax agreements?
    Answer: India and Thailand

    19). Who is the winner of Rogers Cup Men’s Single Title 2015?
    Answer: Andy Murray

    20). Which of the following cricketer has officially announced his retirement from Test Cricket on 27th June 2015?
    Answer: Kumar Sangakkara

    21). Satish Dhawan Space Centre is located at_____
    Answer: Sriharikota, Andhra Pradesh

    22). Who is the winner of Canadian Grand Prix 2015?
    Answer: Lewis Hamilton

    23). The 2020 Summer Olympics was yet to be held from 24th July to 9th August 2020 atAnswer: Tokyo, Japan

    24). Who is the Brand Ambassador of “Beti Bachao, Beti Padhao” campaign?
    Answer: Parineeti Chopra

    25). 18th Asian Games 2018 was planned to be hosted at ____
    Answer: Indonesia

    Remaining Questions will be updated soon….

    People Also Visited:
    Online Mock Tests 2019: