List of GK Questions Asked in IBPS RRB Assistant Exam Held on 27th Sep 2015 (Evening Shift)

    List of GK Questions Asked in IBPS RRB Assistant Exam Held on 27th Sep 2015 (Evening Shift)
    List of GK Questions Asked in IBPS RRB Assistant Exam Held on 27th Sep 2015 (Evening Shift):
    List of GK Questions Asked inIBPS RRB Assistant Exam held on 27thSeptember 2015 (Evening). Candidates whose who are preparing for Upcoming Exams 2015 can use it.

    1). What is the Currency of Uzbekistan?
    Answer:Uzbekistan Som

    2). International Peace Day is observed on ______
    Answer:21stSeptember

    3). What is the currency of Hungary?
    Answer:Hungarian forint

    4). Which express has been renamed as Yoga Express?
    Answer:Haridwar Mail

    5). Joshna Chinappa is related to ______
    Answer:Squash

    6). Mettur Dam is located at ______
    Answer:Tamil Nadu

    7). What is the premium amount for Pradhan Mantri Suraksha Bima Yojana (PMSBY)?
    Answer: Rs. 12 per year

    8). What is the minimum amount that can be invested in Kisan Vikas Patra (KVP)?

    Answer: Rs. 1000

    9). How many applications do Reserve Bank of India has received for small financial banks?
    Answer:72

    10). What is the headquarter of Bharatiya Mahila Bank?
    Answer:New Delhi

    11). Who is the winner of the 2015 Wimbledon Mixed Doubles Title?

    Answer:Leander Paes and Martina Hingis


    12). Who is the author of the book, “30 Women in Power: Their Voices, Their Stories”?
    Answer:Naina Kidwai

    13). Government has planned to raise the solar power generation capacity by five times to ______ by 2022.

    Answer:1,00,000 MW

    14). Who is the Cabinet Minister of Micro, Small and Medium Enterprises?
    Answer:Kalraj Mishra 

    15). Common Wealth Games 2022 will be hosted at_____

    Answer:Durban, South Africa

    16). What is the name of the New Mobile App which was launched by SBI in partnership with Accenture and Mastercard?

    Answer:SBI Buddy    


    Remaining Questions will be updated immediately…

    People Also Visited:
    Online Mock Tests 2019: