List of GK Questions Asked in IBPS RRB PO (Officer Scale-I) Exam Held on 5th Sep 2015 (2nd Shift)

    List of GK Questions Asked in IBPS RRB PO (Officer Scale-I) Exam Held on 5th Sep 2015 (2nd Shift)
    List of GK Questions Asked in IBPS RRB PO (Officer Scale-I) Exam Held on 5thSep 2015 (2nd Shift):
    List of GK Questions Asked inIBPS RRB PO (Officer Scale-I) Exam held on 5thSeptember 2015 (Second Shift). Candidates whose who are preparing for Upcoming Exams 2015 can use it.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
    1). Which is the most expensive city in India?
    Answer:Mumbai

    2).Which is the longest River in Asia?
    Answer:Yangtze River

    3). What is the currency of Bhutan?
    Answer:Ngultrum

    4). What is the India’s rank in world football’s FIFA ranking?
    Answer:155th

    5). International Non-Violence Day is Observed on ______
    Answer:2ndOct

    6). Gaddafi Stadium is located at_______
    Answer:Lahore

    7). Ricky Ponting is related to which sports?
    Answer:Cricket

    8). What is the venue of 7thBRICS Summit?
    Answer:Ufa, Russia

    9). Who is the Union Minister of Rural Development, Panchayati Raj, Sanitation& Drinking Water?
    Answer:Chaudhary Birender Singh

    10). Gugamal National Park is located at______
    Answer:Maharashtra

    11). What is the Headquarters of ILO?
    Answer:Geneva

    12). Suiz Canal is connecting which of the two seas?
    Answer:Mediterranean Sea and Red Sea

    13). Who is the President of Philippines?
    Answer:Benigno Simeon Cojuangco Aquino III

    14). Manas National Park is located at ______
    Answer:Assam

    15). Simhadri Super Thermal Power Plant is located at _________.
    Answer:Andhra Pradesh

    16). What is the upper age limit of Pradhan Mantri Suraksha Bima Yojana?
    Answer:70 years

    Remaining questions will be updated soon……
                        

    / 5. Reviews