List of GK Questions Asked in IBPS RRB PO (Officer Scale-I) Exam Held on 6th Sep 2015 (1st Shift)

    List of GK Questions Asked in IBPS RRB PO (Officer Scale-I) Exam Held on 6th Sep 2015 (1st Shift)
    List of GK Questions Asked in IBPS RRB PO (Officer Scale-I) Exam Held on 6thSep 2015 (1st Shift):
    List of GK Questions Asked inIBPS RRB PO (Officer Scale-I) Exam held on 6thSeptember 2015 (First Shift). Candidates whose who are preparing for Upcoming Exams 2015 can use it.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
    1). Who is the CM of Maharashtra?
    Answer:Devendra Fadnavis

    2). What is the capital of Peru?
    Answer:Lima

    3). IRDA Headquarters is located at_________.
    Answer:Hyderabad

    4). Orange Festival is celebrated in which country?
    Answer:Poland

    5). What is the currency of Czech Republic?
    Answer:Czech Koruna

    6). Who is the ambassador of UC Browser?
    Answer:Yuvraj Singh

    7). Mithali Raj is related which of the following sports?
    Answer:Cricket

    8). In MUDRA, “R” stands for _______
    Answer:MUDRA- Micro Units Development&RefinanceAgency

    9). President, has recently launched Nakshatra Vatika in which city?
    Answer:Secunderabad

    10). Shishu, Tarun and Kishor are related which scheme?
    Answer:Pradhan Mantri Mundra Yojana (PMMY)

    11). What is the headquarter of International Atomic Energy?
    Answer:Vienna, Austria

    12).Name the Indian Footballer to score 50 International Goals?

    Answer: Sunil Chettri

    13). In AMRUT, ‘R’ stands for ______
    Answer:AMRUT- Atal Mission forRejuvenation and Urban Transformation

    14). International Under Water Stadium for Tennis is Located at_______

    Answer: Dubai

    / 5. Reviews