List of GK Questions Asked in IBPS RRB PO (Officer Scale-I) Exam Held on 6th Sep 2015 (2nd Shift)

    List of GK Questions Asked in IBPS RRB PO (Officer Scale-I) Exam Held on 6th Sep 2015 (1st Shift)
    List of GK Questions Asked in IBPS RRB PO (Officer Scale-I) Exam Held on 6thSep 2015 (2nd Shift):
    List of GK Questions Asked inIBPS RRB PO (Officer Scale-I) Exam held on 6thSeptember 2015 (Second Shift). Candidates whose who are preparing for Upcoming Exams 2015 can use it.

    Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
    1). Who is the president of Mauritius?
    Answer:Ameenah Gurib Fakim

    2). Nanda Devi hill is located at______
    Answer:Uttarakhand

    3). Michael Clark belongs to which country?
    Answer:Australia

    4). Ngultrum is the currency of which country?
    Answer:Bhutan

    5). International Girl Child day was observed on______
    Answer:11thOct

    6). What is the amount covered by Pradhan Mantri Suraksha Bima Yojana for Physically Disabled Persons?
    Answer:1 lakhs

    7). What is the headquarters of OECD?
    Answer:Paris, France

    8). Ringgit is the currency of _______
    Answer:Malaysia

    9). What is the capital of Seychelles?
    Answer:Victoria

    10). Who is the Minister of Steel?
    Answer:Narendra Singh Tomar

    11). In SRD, “D” stands for ______
    Answer:SDR- SpecialDrawing Rights

    12). In which language Ramayana Mahanveshanam has been composed by Veerappa Moily?
    Answer:Kannad

    13). Against which country India has recently lost a case at the WTO?
    Answer:US

    14). Dipa Karmakar is related to which sports?
    Answer:Gymnastics

    15). Which of the following book is NOT written by Dr. APJ Abdul Kalam?
    People Also Visited:

    / 5. Reviews