List of GK Questions Asked in LIC ADO Exam Held on 25th July 2015 (Evening)

    List of GK Questions Asked in LIC ADO Exam Held on 25th July 2015 (Evening)
    List of GK Questions Asked in LIC ADO Exam Held on 25th July 2015 (Evening):
    List of GK Questions Asked in LIC ADO Exam held on 25th July 2015 (Evening Batch). Candidates whose who are preparing for Upcoming Exams 2015 can use it.

    1). Pu Lal Thanhawla is the Chief Minister of ________.
    Answer:Mizoram

    2). Whatapp has been acquired by_______
    Answer:Facebook

    3). Who is the President of IOC?
    Answer:Thomas Bach

    4). In which year, the last census of India has been calculated?
    Answer:2011

    5). Who is the author of “The Da Vinci Code”?
    Answer:Dan Brown

    6). Who has been recently appointed as the Brand Ambassador of ‘Visit Britain’?
    Answer:Saif Ali Khan

    7). Which of the following is the India’s biggest employer?
    Answer:Indian Railways (1.4 million employees)

    8). Pandit Vishwa Mohan is the famous ______ player.
    Answer:Veena (Slide Guitar)

    9). Which of the following Movie has won the Oscar Award 2015?
    Answer:Picture Birdman

    10). Pravasi Bhartiya Diwas is observed on______
    Answer:9th January

    11). NREGA stands for_____
    Answer:National Rural Employment Guarantee Act

    12). Which of the following has won the UNPSA Award 2015?
    Answer:Queen Sirikit National Institute of Child Health

    13). Madras atomic station was located at____.
    Answer:Tamil Nadu

    14). International Refugee Day is observed on _______.
    Answer:June 20

    15). What is the headquarter of IMF?
    Answer:Washington

    What is the currency of Bhutan?
    Answer:Ngultrum

    17). Who is President of BRICS?
    Answer:K V Kamath

    18). Who is the winner of World Junior Chess Championship 2015?
    Answer:Lu Shanglai

    People Also Visited:

    Online Mock Tests 2019: