List of GK Questions Asked in LIC ADO Exam Held on 25th July 2015 (Morning)

    List of GK Questions Asked in LIC ADO Exam Held on 25th July 2015 (Morning)
    List of GK Questions Asked in LIC ADO Exam Held on 25th July 2015 (Morning):
    List of GK Questions Asked in LIC ADO Exam held on 25th July 2015 (Morning Batch). Candidates whose who are preparing for Upcoming Exams 2015 can use it.

    1). Which among the following state has launched “Mukhymantri Teerth Darshan Yojana”?
    Answer-Madhya Pradesh
    2). Who is the present Railway Minister of India?
    Answer-Mr. Suresh Prabhu
    3). Who is the Music Composer of Titanic, that had passed away recently?
    Answer-James Horner
    4).Which of the following city has hosed Kumbh Mela in 2015?
    Answer-Nasik
    5). According to Negotiable Instrument Act, what is the Jail term on cheque bounce?
    Answer-2 years
    6). Who is the president of IMF?
    Answer-Cristina Legard
    7). Dispur is the Capital of which Indian State?
    Answer-Assam
    8). Name the company which has recently took bank its products from Indian Market?
    Answer-Nestle
    9). What is the Headquarters of AIIB?
    Answer-Beijing, China
    10.) What is the age limit of minors to operate account?
    Answer-10 years
    11). What is the Headquarters of Amnesty International?
    Answer-London
    12). Who is the Youngest player to take test century?
    Answer-Mohammad Ashraful
    13). Which is the Holy Book of Parsian?
    Answer-Avesta
    14). JSC Biocom, a_______ based Pharma company has acquired 100% stake.
    Answer-Russian
    15). National Youth Day was observed on _______.
    Answer-12thJanuary
    16). What is the name of the Joint Military exercise between China and Sri Lanka?
    Answer-Silk Route- 2015
    17). “Reuters” is the famous news agency of _______.
    Answer-UK
    18). Dandiya Ras is the famous dance related to which Indian state?
    Answer-Gujarat
    19). Vikku Vinayakram is related to _______.
    Answer-Ghatam
    20). Which is the highest award that was given during war time?
    Answer-Param Veer Chakr
    21). What is the Premium amount for Jeevan Jyoty Yojana?
    Answer-Rs. 330/-
    22). Who is the Current Head of SAARC?
    Answer-Arjun Bahadur Thapa
    23). Famous Meenachi Amman Temple was located at_______.
    Answer-Tamil Nadu
    24). Who is the Chairperson of NITI AYOG?
    Answer-Mr. Narendra Modi
    25). Who is the present ICC Chairperson?
    Answer-Shrinivasan
    People Also Visited:

    Online Mock Tests 2019: